Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

wopi

20. 5. 2008 19:52
tak emigruj na Kubu

mudrlante Rv

0 0
možnosti
D

duhastrecht

20. 5. 2008 15:50
Soudruhu autore,

chápu, že pláčeš nad zánikem vašeho Opičího Města, pardon SSSR + Varšavské Smlouvy - dobře ten marxismus ovládáš:))) ...kapitalistická společnost....zkažená...prohnilá...tisíce lidí hladoví, zatímco žuj žuj buržujkulak rozhazuje milióny... :))) - ano, znám také jste to do mne hustili v 70. a 80.letech:))) nádherně jsem se pobavil, děkuji za článek, ten tvůj pocit ti upřímně přeji a držím ti palce aby ti vydržel co nejdéle, zoufalý komunista je nádherné zpestření šedi všedního dne.

Ale pokud si to chceš jít doopravdy hodit, klidně to udělej, můžou si to jít hodit nejlépe všichni komunisti světa , nám tady scházet nikdo z vás nebudete i Lucifer se už na vás všechny těší .... za gulag, holodomor, kolektivisaci, kulturní revoluci, Kambodžu...za všechno a za všechny, za každého vámi od 1917 našeho zavražděného po celé naší planetě, kdekoliv...a pokud jste nezaplatili za vašeho života, zaplatíte ten rudý děs, co jste proti všemu lidstvu rozpoutali po vaší smrti.

0 0
možnosti
JD

icmek

20. 5. 2008 16:31
Re: Soudruhu autore,

nespletl jste si článek? kdo mluvil o komunismu? kdo mluvil o sovětskym svazu? kdo říkal, že byl svět a společnost v té době lepší? to se mi asi zdá... tohle není anděl na horách, tady propagandu nehledej vole:D

0 0
možnosti
NG

hnedka_zdrapana

20. 5. 2008 14:55
nazor

Me uz taky serou vsechny ty levicaci, socialisti, komunisti, fasisti, eurohujeri, ekoteroristi a jina pakaz, ale vrazdit se kvuli nim nebudu. Naopak, proti zlu je treba se postavit a bojovat, nebo se s nim minimalne smirit ;-)

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

20. 5. 2008 14:08
fujtajfl

"...nechtěli být součástí společnosti, která, což je všeobecně známo, je zkažená a prohnilá. proč se tedy tak divíme? jak můžeme vědět, že jim teď není lépe?"

TAK SE SEBERTE A SKOČTE Z MOSTU. JINOU NEŽ TUTO SPOLEČNOST NENAJDETE (max. na Kubě nebo v Severní Koreji).

Exaltované okázalé fňukaly nesnáším.  Rv

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

20. 5. 2008 14:11
Re: fujtajfl

Jen dodám, že s těchto hloupostí většina lidí vyroste (duševně dospěje), což se stává okolo 25 roku života.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

20. 5. 2008 13:50
Když takový žáček 4. B

přestane chodit do školy, protože ho to nebaví a spolužáci jsou hrubí a učitelka nespravedlivá a učí se tam blbosti a je to promarněný čas, nedostane se tím rychleji na střední školu, ale do děcáku.

0 0
možnosti
T

Tausret

20. 5. 2008 13:33
Dovedu pochopit, že mladý člověk

vidí jako jediné řešení sebevraždu, ale nemohu souhlasit. Život není procházka růžovou zahradou, je to každodenní boj, někdy přijímání kompromisů, někdy snad dokonce i radost a štěstí. Už  pro ty krátké chvilky štěstí stojí za to vydržet a rvát se dál. Vím o čem mluvím, také jsem v mládí měla párkrát chuť se vším prašit a odejít, párkrát jsem byla na dně fyzicky i psychicky. Zřejmě mě zachránila hrdost, sebeúcta a možná i chuť dokázat tomu zatracenému životu, že na mne si tedy nepřijde. Chce to se pořádně naštvat, to pak člověk dokáže i hory přenášet...;-D

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

20. 5. 2008 14:09
Re: Dovedu pochopit, že mladý člověk

R^

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

20. 5. 2008 12:47
Toto

:-(rozhodnutí podle mně nelze udělat takto sobecky. Jejich rodiče a další blízcí z toho budou v pr..li navždy

0 0
možnosti
JD

icmek

20. 5. 2008 12:48
Re: Toto

stejnětak jako oni se rozhodli přivést své děti na svět, ty děti se teď rozhodly ze světa odejít. já v tom problém nevidím. neuznávám sebevraždu jako východisko, a neuznávám taky ty, co sebevrahy zatracují jako magory a podobně. jistě, protože každému se tento svět líbí;))

0 0
možnosti
H

Hrozal

20. 5. 2008 12:39
Snad není tento blog obhajoba nebo doporučení k sebevraždě!

Škoda mladých ztracených životů;-(, svět není ráj a život je boj ale... dle mého názoru sebevražda není dobré řešení.. ale nikoho neodsuzuji, to je fundamentální filozofická otázka, zda žít nebo ne a odpověd je velmi individuální..

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
jsem svobodný člověk. chci říkat, že svoboda je důležitá, avšak né na úkor svobody někoho jiného.