Chuck Norrisománie

Stále nové a nové vtipy o legendě akčního filmu... a proč vlastně?

každý ho zná, každý už viděl nějaký film, nebo nějaký seriál, ve kterém hrál. všichni už vědí, že Chuck Norris dokáže rozbrečet cibuli a že Chuck Norris spí se světlem. né snad proto, že by se bál tmy, ale tma se bojí Chucka Norrise.

když se ale podíváme na jeho filmy, jako třeba Delta Force, zjistíme, že je to uplně normální hrdina. každej člověk má jednu mozkovou hemisféru větší, jenom Chuck Norris má větší obě. jasně. když Chuck Norris drží odjištěnej granát, granát si řekne kruci, to je Chuck Norris a zase se zajistí. Chuck Norris mi přijde jako uplně normální, trochu víc směšný akční hrdina. co ale víc - jeho seriál Walker Texas Ranger je hrůza hrůzoucí, nesnášim to, nečumim na to, ale přesto jsem pár dílů viděl a vím, že v něm hlásá dobro. objevuje se zde problematika nezvladatelné mládeže, kterou zde Chuck Norris i řeší, a to pomocí svérázných aktivit pro děti. směšné, ale pěkné! v seriálu vždy zvítězí dobro, a tak by měl jít příkladem, nebo ne? v pohádkách taky bojuje princ s drakem. to není směšné?

nechápu tenhle problém. když bůh tvořil Zemi a vše živé, Chuck Norris řekl: "můžeš." heh;) kdo by se nesmál... nicméně zajímalo by mně, kde tyhle posměšky vznikly, protože si osobně myslím, že nejsou na místě. jasně že Chuck Norris umí mluvit Braillovým písmem a dělit nulou, dokáže předběhnout svůj vlastní stín a nemusí jíst, protože jídlo musí Chuck Norrisovat.

chápu, že občas zapomene na to, kolik se mu do pistole vejde nábojů, že se jeho soupeři v karate občas vůbec nebrání, ale to je jedno. podstata je přece v příběhu a v tom, co seriál říká. osobně bych se nebránil, kdyby byl Walker Texas Ranger jednou vzorem pro mého syna, protože si myslím, že by to byl dobrý vzor.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: jakub dvořák | úterý 29.4.2008 10:10 | karma článku: 16,42 | přečteno: 1900x
  • Další články autora

jakub dvořák

Křesťanství v ČR nechceme

16.1.2015 v 21:12 | Karma: 16,69

jakub dvořák

Necháme se terorizovat??

9.5.2011 v 8:10 | Karma: 35,92

jakub dvořák

6A6 6666

19.4.2011 v 8:30 | Karma: 17,43