Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

marvit

30. 7. 2008 15:15
výstižné

souhlas, jako kdybych toho našeho blázna viděla....asistence v koupelně je naprosto běžná věc, po pár koupelích a pár po čumáku slyší na siknutí a okamžitě si lehá na pračku a čeká až se vana uvolní, aby se mohl ve zbytku vody vyválet....nálety neprovádí ze dveří ale zpoza rohu nebo zpod stolu, vždycky naskočí na nohu nebo zadek a letí pryč v očekávání, že bude bitka....z linky krade, pokud si je jistej, že ho nevidíme, jinak si nedovolí....na lodžii může jen s naším doprovodem, protože znovu už ho z fasády sundávat nemám nervy...jinak má rok a čtvrt a už se konečně trošku sklidňuje a slyší na zavolání, takže opouští na povel balkon i pokoje, pokud odcházíme, někdy se to ovšem bez jeho kecání neobejde ;-) Když nejsme doma je jen v předsíni a i tu zrasoval solidně, o čalouněných dveřích nemluvím a to má šplhadlo, škrabadlo a milion hraček....je to prostě náš miláček

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

7. 5. 2008 6:37
Pokud je člověk bordelář

a pořídí si do toho ještě kočku, tak dopadne jako autor. Dobře napsané varování. ;-DR^

Po 8 letech soužití kočkou mohu konstatovat, že kočka je nesmírně chytrý tvor, snadno pochopí, co nechcete, aby dělala a pak tyto věci dělá pouze tehdy, když je přesvědčená, že jí nevidíte. Nebo když čas od času zkouší, jestli tabu stále platí, jestli jste si svůj zákaz nerozmysleli. 

Takže pokud opouštíte nějakou místnost a kočku zde necháváte, buďte si jistí, že jste nenechali v místnosti nic, co by kočka mohla zničit. V opačném případě se nedivte a  všechny ztráty připočtěte pouze a jen na své vlastní konto. Kočka za nic nemůže, je prostě taková. Jen pes (hloupý tvor) se nechá vycvičit tak, že bude hodinu o samotě sedět nad buřtem a nedotkne se ho.

0 0
možnosti
D

dulitka

7. 5. 2008 9:34
Re: Pokud je člověk bordelář

Naprosto přesné - mám kočku v bytě 11 let, téměř o ní nevím, jen když přijdu z práce, tak čeká za dveřmi, nebo když se přijde večer k televizi pomazlit.Je úžasná, cítit není vůbec. Záleží na výchově a pořádku v bytě.Jinak jsem se při čtení docela bavila (až na pár zbytečně "silných"výrazů :) 

0 0
možnosti
JB

gamuschka

6. 5. 2008 21:32
kočky jsou nejlepšíí

přesné a výstižné R^ jako bych tu naši zvěř viděla ;-DV

0 0
možnosti
HVS

Helmut von Sajrajt

6. 5. 2008 21:28
Skvělé,

dlouho jsem se tak nezasmál;-DR^

0 0
možnosti
LR

luckaro

6. 5. 2008 21:21
Diky, diky, diky

a jeste jednou diky. kocky dost nemam rada, ale po tom tvym clanku bych si je snad i poridila :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
jsem svobodný člověk. chci říkat, že svoboda je důležitá, avšak né na úkor svobody někoho jiného.