Brněnský fanoušek hodil kámen na sanitku...fanoušek? Prase!

zase... pořád dokola... kdy to skončí? kdy se konečně pupkatej zákonodárce probere a začne řešit problémy? kdy se konečně dočkáme klidu, míru a spravedlnosti?

zase něco pro silné nervy. dělá se mi špatně z toho, že ani po letech není situace jiná. Topolánku a vy ostatní tam nahoře, začněte místo tenisu něco dělat! doufám, že policie v případě toho hajzla, co hodil šutr na sanitku, neváhala, a zachovala se brutálně, protože zde se policejní brutalita hodí. doufám, že ten parchant dostal obuškem přes hubu alespoň tolikrát, kolik korun bude stát nové čelní sklo na to auto.

a teď mi zase řekněte, jakej mu hrozí trest? zase nic, viď, vole? zase bez trestu, na dalším zápase ten zhovadilej dobytek nebude chybět a zase bude řádit, zase bude řvát pitomý hesla, i když to nikoho nezajímá, zase bude rvát sedačky a házet je na hřiště a na jiný fanoušky, zase si bude honit ego v davu!

"baník, pyčo!"

je mi jedno, co to je za lidi. nejsou to lidi. jsou to opice, neandrtálci a idioti, jsou lidskej odpad, kterýho se každej slušnej člověk jenom bojí. jsou póvl, jsou obyčejný trosky, který si ničeho nevážej a uměj jenom ničit, řvát a mlátit. je mi jedno, co jsou zač, jestli jsou plešatí, chlupatí, bohatí nebo chudí, malí nebo velcí, dělaji bordel a šířej násilí a strach. nechci je tady. nikoho takovýho. a nechce je tady nikdo!

proč s tim sakra něco neděláte!? proč to přehlížíte?! vždyť to změnit můžete, a můžete se vykašlat na nějaký lidskoprávní hovadiny!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: jakub dvořák | úterý 29.4.2008 12:00 | karma článku: 19,67 | přečteno: 1423x
  • Další články autora

jakub dvořák

Křesťanství v ČR nechceme

16.1.2015 v 21:12 | Karma: 16,69

jakub dvořák

Necháme se terorizovat??

9.5.2011 v 8:10 | Karma: 35,92

jakub dvořák

6A6 6666

19.4.2011 v 8:30 | Karma: 17,43