A dost!

to snad není pravda! doufám, že se za svůj život dočkám toho, že ze silnic zmizej tyhle prasáci, kteří nás neustále ohrožují!!!! už mám pokrk všech keců našich zákonodárců, už mám pokrk zdejší legislativy, mám pokrk toho, že tady na nás všichni kašlou!

řidič vozu chevrolet srazil na přechodu holčičku přímo před očima policajta a ujel. teď mi, pánové zákonodárci, kteří sem aktivně píšete ty svoje politický agitky, řekněte, jakej mu hrozí trest. schválně, jestli se nebudete přímo stydět to vyslovit. no řekněte, co mu hrozí, no prosím, čekám na to, dole je prostor pro komentáře, chci to slyšet od Vás!!!

chci to slyšet od Vás, protože už toho mám dost! mohla to být moje dcera, mohla to být Vaše dcera, i když ta je asi do školy dopravována autem, takže té nic nehrozí. laskavě mi prosím řekněte, jaká pokuta a jaký jiný trest hrozí takovýmu praseti!

pro takovej skutek na silnici není výmluva, není pro něj omluva, není pro něj nic, byl to jenom obyčejnej hajzl, kterej na silnici myslí jenom na sebe.

já chci už konečně z vašich úst slyšet, že tomuhle učiníte přítrž tvrdším zákonem, který bude důsledně tyhle prasata trestat! a nechci slyšet nic o podmínkách, nechci slyšet nic o pokutách v řádu tisícovek, nechci slyšet nic o polehčujících okolnostech. chci, aby byl potrestán tak, že bude do konce života zastavovat před každym přechodem a rozhlížet se na všecky světový strany! chci, aby mu jeho trest vmáčknul do hlavy úplnou novinku, a to že není na silnici sám!

chci, aby si pupkáč v takovym mastodontnim autě uvědomil, že při řízení žere, pije, kouří a telefonuje zároveň a že nás všechny ohrožuje! dokážete to vy hlavy zabedněný tam nahoře pochopit??? už toho mám vážně dost, k čertu s Váma a k čertu s českou justicí a legislativou, které tohle doslova podporují.

pokud máme zákonodárce, kteří neumějí sjednat na silnici pořádek, pak nevím, proč tam vůbec sedíte! nevím, na co do tý sněmovny lezete, když se tam sobě navzájem jenom smějete, zatímco na silnicích umíraji děti! zkuste někdy řešit něco jinýho, než jak se co nejrychlejc dostat na tenis!

pane ministře Langere, vždy, pokud budete přitvrzovat proti těm, kdo porušují zákon na silnicích, budu s Vámi. čím budou tresty tvrdší, tím budu radši, a tím se budu cítit bezpečněji.

Autor: jakub dvořák | pátek 25.4.2008 17:02 | karma článku: 27,69 | přečteno: 1289x
  • Další články autora

jakub dvořák

Křesťanství v ČR nechceme

16.1.2015 v 21:12 | Karma: 16,69

jakub dvořák

Necháme se terorizovat??

9.5.2011 v 8:10 | Karma: 35,92

jakub dvořák

6A6 6666

19.4.2011 v 8:30 | Karma: 17,43