Pravdivé vzpomínky na Nelsona Mandelu

  Nelson Mandela byl velký člověk - velký terorista a komunista. Nezapomínejme, jaký byl.

  Nelson Rolihlahla Mandela opěvoval komunismus. Jeho vzory byli mnozí komunističtí vrazi. Chtěl, aby si lidé v Republice Jižní Afrika žili stejně dobře jako v Sovětském svazu. Připravoval násilný (!) komunistický převrat. Kdyby byl prezidentem Československa na podzim 1989, demonstrovali by proti němu miliony Čechů a Slováků. Kdyby byl v té době 1. předsedou Nejvyššího sovětu, možná by nedošlo k tragédii a Sovětský svaz by se nerozpadl. Aby se lid měl lépe, plánoval rozsáhlé znárodňování (a to nejen podniků vlastnících přírodní bohatství, v jejichž případě by to mohlo za určitých podmínek být obhajitelné). Hospodářství v Republice Jižní Afrika mohlo vzkvétat a plnit plány na 200 % stejně jako u nás. To by bylo skvělé, nemyslíte?

  Nelson Mandela byl ale především vlivným teroristou. Bojoval stejně jako Huckleberry Finn proti utiskování Černochů (za což mu patří bez ironie velký dík) a bojoval proti utiskování dělnického a rolnického lidu. Sláva proletářské revoluci! Podporoval brutální násilí. Účel přece světí prostředky. Češi, kteří nesouhlasí s používáním násilí proti civilistům jako prostředkem k boji proti komunistům, nemohou zároveň oslavovat Nelsona Mandelu. Také byl v podstatě vlastizrádcem. Zejména z těchto důvodů žil ve vězení. Hospodářské sankce uvalované kvůli jeho věznění na Republiku Jižní Afrika poškozovaly právě především proletariát, za který tak bojoval.

  Nedivím se panu premiérovi, že se mu nechtělo letět takovou dálku kvůli úmrtí Nelsona Mandely. Myslím, že účast českého zástupce na posledním rozloučení s Nelsonem Mandelou není dobrý nápad.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jakub Černý | neděle 8.12.2013 19:20 | karma článku: 35,06 | přečteno: 1691x