Silikonová milenka

A proč ne? Sex k životu patří. Tak ať si ho každý užívá, jak je libo. Třeba i se silikonovou kráskou. Z dějin jsou známé i pekelnější erotické pomůcky.

V Praze zahájil provoz nový nevěstinec. Ale místo pochybných společnic vás v něm obšťastní panny. Erotické. Silikonové. Ve světě již běžná věc, u nás novinka, která může někoho zaskočit nebo dokonce u někoho vyvolat pohoršení. Myslím, že není důvod. Pro tyto umělé panny mám větší pochopení, než pro společnice v bor... v nevěstinci. Sex a sexualita je přirozená, stejně jako masturbace. Dnes se již za "samohanu" nesekají ruce ani potom nebudete mít chlupaté dlaně. Proto existuje spoustu erotických pomůcek, které nám zpříjemňují chvíle. První zmínka o sexuální pomůcce pochází již ze starého Řecka, tudíž zhruba z doby 400 let před n. l. Tato pomůcka byla určena osamělým ženám... Zajímavý je i stroj, vynalezený v 19. století v USA. Jednalo se o parní vibrátor. Veliký, neskladný stroj na parní pohon, který ale neměl ženy uspokojovat, měl totiž léčit jejich hysterii.. :) Zda léčba byla úspěšná, to netuším :) Zvláštních erotických hraček a různých šidítek existuje obrovské množství, silikonová panna je pouze sofistikovanější. Využít ji mohou třeba muži, kterým dělá navazování kontaktů problémy anebo na běžný kontakt s opačným pohlavím nejsou zvyklí. Ideální pro dnešní mládež, která umí komunikovat pouze přes počítač a sociální sítě.

Lidé mají různé úchylky a chutě. Pokud tyto chutě zásadně nevybočují z určitých společenských mezí, je to tak v pořádku. Jistě, pro starší generaci je toto téma kontroverzní a  chápu, že mají trochu odlišný názor. Ovšem sex k životu patří, tak si ho užívejme plnými doušky. Klidně i se silikonovou pannou.

P.S. Až tento silikonový bordel někdo navštívíte, dejte vědět, jaké to bylo :)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Beznoska | čtvrtek 8.11.2018 23:38 | karma článku: 0 | přečteno: 602x
  • Další články autora

Jakub Beznoska

Cítíte se jako novodobí otroci?

10.11.2019 v 2:00 | Karma: 24,89

Jakub Beznoska

Genderová vyváženost = nesmysl

9.11.2019 v 2:01 | Karma: 31,57

Jakub Beznoska

Nesmyslná stávka učitelů

4.11.2019 v 18:55 | Karma: 28,91

Jakub Beznoska

Lidem chybí selský rozum

27.10.2019 v 20:51 | Karma: 31,11