Případ pašeračky Terezy H.

Peníze..mocný nástroj, který některým lidem dokáže zatemnit mysl. Pro peníze jsou schopni udělat prakticky cokoliv. I riskovat život..

Mladá, naivní až hloupá holka, která byla zvyklá na život v luxusu. Drahé šperky, hadry, auta, cestování po světě.. Tohle věchno si Tereza dopřávala, o normální život nestála, proč taky..Živila se focením a údajně jako luxusní společnice. Prostě jinej level, než si žije většina z nás. Prostředí, kde drogy jsou norma, nic zvlášního. Přemluvit mladou, naivní holku k převozu pár kilo drog nebylo zřejmě moc těžké, tyhle typy na peníze většinou slyší..Anebo je tady druhá, ale o poznání méně pravděpodobná varianta-že o drogách ve svém zavazadle neměla tušení. Ovšem devět kilo je devět kilo, to by poznala i bloncka.

Začátkem ledna byla Tereza zadržena na pákistánském letišti, kde při kotrole jejího zavazadla bylo objeveno již zmíněných devět kilo heroinu. Prekérní situace, zvlášť ve státě, kde pašování drog v lásce fakt nemají a rozdávají za to velmi vysoké tresty v ne zrovna příjemných podmínkách. Tereza je od té doby v Láhauru ve vyšetřovací vazbě, která ji byla již několikrát prodloužena, protože soudnictví v Pákistánu je ještě v horším stavu, než to naše a soud byl několikrát odložen. Jaký trest dostane, je pořád ve hvězdách, stejně jako to, kde si případný trest odsedí. Nicméně ledy se aspoň trochu hnuly a dnes bylo Tereze sděleno obvinění z pašování drog. Ovšem výše trestu sdělena nebyla a bůhví, kdy toto soudce oznámí..

Ať už soudy vyřknou ortel jakýkoliv, nečeká Terezu nic příjemného.. Ale pokud tento zločin provedla vědomě, trest si zaslouží. Bohužel, nezničila život jen sobě, ale i své rodině a lidem, ke kterým se pašované drogy dostaly.. A to se neodpouští..

Autor: Jakub Beznoska | středa 25.4.2018 23:39 | karma článku: 29,97 | přečteno: 1620x
  • Další články autora

Jakub Beznoska

Cítíte se jako novodobí otroci?

10.11.2019 v 2:00 | Karma: 24,89

Jakub Beznoska

Genderová vyváženost = nesmysl

9.11.2019 v 2:01 | Karma: 31,57

Jakub Beznoska

Nesmyslná stávka učitelů

4.11.2019 v 18:55 | Karma: 28,91

Jakub Beznoska

Lidem chybí selský rozum

27.10.2019 v 20:51 | Karma: 31,11