Migranti odvážení do pouště 2

Můj minulý blog o migrantech někteří pochopili tak, že schvaluji týrání uprchlíků. Neschvaluji. Ale neschvaluji ani příjmání dalších uprchlíků v Evropě, pokud nechtějí respektovat zákony.

Zpráva o tom, že Alžířané vodí uprchlíky doprostřed pouště a tam je nechávají napospas osudu, někoho pohoršila. Zní to dost drsně a nelidsky. Ovšem migranti, pocházející z Nigeru, přes Saharu do Alžírska přišli.. Jinudy to totiž nejde.. Alžírsko brání svoji zem před nájezdy migrantů a bez milosti je posílá tam, odkud přišli. Drsné, ale pokud si chtějí udržet stabilitu a pořádek ve vlastní zemi, tak jediné možné řešení. Pokud evropské státy budou pořád přijímat tisíce a tisíce ekonomických migrantů, brzy přijdou o svoji suverenitu a přestanou být pány ve vlastní zemi. Zní to možná neuvěřitelně, ale je to bohužel tak. Statisíce uprchliků zaplavují Evropu každý rok, tato situace je dále neudržitelná, protože většina z nich jsou ekonomičtí migranti-do západní a severní Evropy míří proto, že čekají lepší život a štědré sociální dávky. Pro daný stát nepřináší nic pozitivního, naopak, přináší kupu problémů, protože nechtějí respektovat dané zákony a místní tradice. A takovým migrantům se musíme bránit.

Nemám nic proti pomoci druhým. Ale pomáhat by se mělo tomu, kdo to opravdu potřebuje. Drtivá většina těchto migrantů jsou mladí, zdraví lidé, kteří by byli daleko prospěšnější ve své rodné zemi, než kdesi v Evropě. Tato ohromná migrační vlna napáchá veliké škody a státy se z ní budou vzpamatovávat ještě dlouho. Evropa na takový exodus není a ani nemůže být připravena.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Beznoska | úterý 26.6.2018 21:14 | karma článku: 40,81 | přečteno: 1794x
  • Další články autora

Jakub Beznoska

Cítíte se jako novodobí otroci?

10.11.2019 v 2:00 | Karma: 24,89

Jakub Beznoska

Genderová vyváženost = nesmysl

9.11.2019 v 2:01 | Karma: 31,57

Jakub Beznoska

Nesmyslná stávka učitelů

4.11.2019 v 18:55 | Karma: 28,91

Jakub Beznoska

Lidem chybí selský rozum

27.10.2019 v 20:51 | Karma: 31,11