Dopadení vrahů

Konečně! Spoustě lidí se ulevilo. Na  tuto zprávu čekala většina národa. Policie dopadla bestie, které popravily nebohou obsluhu benzínky.

Z kraje prosince se na Mělnicku stal zločin, který otřásl celou republikou. Brutální přepadení benzínové pumpy, při kterém zemřela obsluha. Neměla sebemenší šanci přežít. Lupiči vtrhli do provozovny a prakticky okamžitě začal jeden z nich pálit po zaměstnankyni, která stála za prodejním pultem a snažila se schovat ve vedlejším skladu. Marně. Kulky ji zasáhly a nebohá žena vykrvácela. Lupiči sebrali pokladnu, pár drobností a zmizeli. V médiích se záhy objevilo video z celého masakru, na kterém jsou pachatelé dobře vidět. Pozornost na sebe upoutal zejména jeden z nich, který měl zvláštní styl chůze. Rozevlátý, v médiích označován jako taneční.. Já podobným lidem říkám vyhejbanci, v drtivé většině se jedná o narkomany. Podobné úvahy se objevily i v médiích. Zda se opravdu jedná o feťáky, samozřejmě nevím.

Dny plynuly a vrazi byli stále na útěku. Policie byla skoupá na jakékoliv informace. Až se mohlo zdát, že jsou kriminalisté ve slepé uličce. Což bylo krajně znepokojující. Každým dnem se šance na dopadení bestií snižovala... Ale kriminalisté nezaháleli. A včera se v médiích objevila zpráva, na kterou spoustu lidí čekalo. Podezřelí pachatelé byli dopadeni zásahovou jednotkou! Konečně! Údajně se jedná o dva muže s bohatou trestní minulostí. Doufám, že kriminálka odvedla tu nejlepší práci a dopadla pravé pachatele. Pokud ano, přeji jim ten nejpřísnější možný trest. Za popravu nevinného člověka si nic jiného nezaslouží.

Autor: Jakub Beznoska | středa 16.1.2019 3:03 | karma článku: 30,26 | přečteno: 1081x
  • Další články autora

Jakub Beznoska

Cítíte se jako novodobí otroci?

10.11.2019 v 2:00 | Karma: 24,89

Jakub Beznoska

Genderová vyváženost = nesmysl

9.11.2019 v 2:01 | Karma: 31,57

Jakub Beznoska

Nesmyslná stávka učitelů

4.11.2019 v 18:55 | Karma: 28,91

Jakub Beznoska

Lidem chybí selský rozum

27.10.2019 v 20:51 | Karma: 31,11