Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Citace z příspěvku K. Kalcojani: Autor má sice kapuci na hlavě, ale rozhled žádný, možná je to tou kapucí.

Ubohé, ubohéRv Urážet umí, to jo. Pak se diví., když někdo oplácí stejnou mincí. Zapšklá, nenavistna ženská. Panovacna. Musí být po jejím. Buď budete souhlasit, pak dostanete VR^ , pokud ne, nastoupí urážky. Ubohé.

3 0
možnosti
Foto

Pozor, teď do vás půjde;-D Ale myslím, že jste trefila hřebíček na hlavičku;-)

3 0
možnosti
Foto

ne každý otrok se cítí jako otrok, mnohý si svoji situaci neuvědomuje. to je normální.

1 0
možnosti

Otrok = slovinský překlad = dítě. Cítíte se jako dítě?

1 0
možnosti
Foto

R50o88m37a17n 69K25o87z71e60l

10. 11. 2019 19:09

Jen u těch voleb, byť jsou svobodné, tak jsou problémy, že si politici dělají, co chtějí - např. ze silně levicového Melčáka (tak byl vnímán v ČSSD) se takřka přes noc stal silný pravičák, v Nečasově vládě byla snad rok strana, kterou nikdo nevolil a nikdo volit nechtěl a měla velký vliv, u politiků nerozhoduje kvalifikace, ale věrnost straně a loajalita k předsedovi, toto říkal Topolánek, když odstavil Tlustého, taktéž tu byla ministryně obrany Parkanová, která ani neskrývala, že tomu vůbec nerozumí. U prezidentských voleb zas některým politikům vadí, jak lidi volí, tak by už lidi volit nenechali.

2 0
možnosti

Já si vždycky vzpomenu, co řekl exministr dopravy Jan Stráský po svém jmenování do funkce, že už jako kluk hrál rád s mašinkami. Hned potom se vrhl na zdravotnictví - nejspíš si jako kluk rád hrál na doktora.

1 0
možnosti
Foto

Já se cítím jako novodobý votrok (a věřte, není to lehký úděl) :-)

3 0
možnosti

Votrok ale není otrok!:-))) (nebo naopak?)

1 0
možnosti

Jsi mě předběhla. Napsala bych totéž.

5 0
možnosti

Cítím se jako otrok. Před chvílí mí vsichni chlapi dojedli husu a chtějí buchty s mákem. Tak jsem se rozhodla stávkovat. Proti buchtam, husám, Řecku a nevím co ještě. Ale jestli budu tak líná, jako Řekové, tak nedostanou ani velikonočního beránka.

6 0
možnosti

Řekové jsou fajn:)

2 0
možnosti
Foto

I v antickém Římě někteří nemuseli pracovat, někteří museli. V tom kritérium rozlíšení není.

0 0
možnosti

Pane Beznoska ,

mažete Vy moje příspěvky nebo někdo z tohoto blogu, kterým moje příspěvky nevyhovují?Vy mně budete vypravovat o cenzuře za komunistů, když některé moje příspěvky (ke kterémukoliv přispěvateli) byly smazány.Asi se někomu nehodily, protože jsem psal VŽDYCKY pravdu.Ono je lepší urážet přispivatele (a tyto urážky mazány nejsou) než psát pravdu o minulém či nynějším režimu.

Víte, on má každý jinou zkušenost o socialismu (protože každý nebydlel ve městě a z jiné doby) a každý nebyl perzekuován za své názory.

Padesátá léta byly nejhorší, od sedmdesátých let (kdy už jsem byl ženatý a měl děti a bydlel na vesnici) to už bylo úplně o něčem jiném.

Nebyl jsem v KSČ, ale pracoval jsem na tři směny a nemohu říci, že bych byl za své názory (zrovna tak traktoristi či jiní lidé z vesnice s kterými jsem chodil do hospody) nějak perzekuován za své názory.

1 2
možnosti

P13e80t83r 14B56u42r82i26a31n

10. 11. 2019 14:43

??? pokud by autor mazal, objevil by se šedý pruh: smazáno autorem blogu. Nikdo jiný z účastníků blogu na to nemá právo. Možná se z vaší strany jedná jen o chiméru jako s tím vnímáním dnešní reality, viz váš příspěvek níže.

4 0
možnosti
Foto

Bože, když už chcete použít moje jméno k napsání Vašeho článku, tak to je o. k., ale proboha napište pravdu a ne hlouposti, které jsou do nebe volající. Já Vám zase nahodím téma, třeba se chytnete.

3 4
možnosti
Foto

Prozraďte mi, které hlouposti jsem napsal...

Hloupý a nepravdivý je pouze váš článek, proto jsem na něj reagoval;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2428x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik