Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Každá doba má své plusy i mínusy, o mne již nejde, ale čtyři děti si osobně na "otroctví" nestěžují. Ale společnost velké problémy má a bude mít ... Já si také myslel že po pádu CCCP nastane ve světě ráj ...

3 0
možnosti
Foto

To si myslela drtivá většina lidí :-)

2 0
možnosti
MB

Je to i úsměvné - Co pořád řešíme ? Představme si sebe - před a po 30 letech. Suchá, ne ideologická čísla říkají, že jsme na špici postkomunistických zemí. Dokonce před NDR, (která má svého bohatého bratra) ! Dobrý jev, kdy žádná ekonomická emigrace se nekoná - Naopak, asi 13% pracujících tvoří zahraniční dělníci. Zde proběhla neuvěřitelná, obří Transformace všeho - Politického a ekonomického systému. Příklady žádné nebyly - přesto mudrců jsou nyní houfy ! Žijeme v nejlepší možné době - Pravda, mohli jsme být dále. Příčin je celá řada, jistě. Dnes zase trpíme nesmyslně bobtnající, populo, poručníkovskou vládou a zaostalou infrastrukturou. Každopádně - žádná chudoba se nekoná! Jistě, kdo chce, tak si ji najde. Já osobně se jako Novodobý otrok cítím rád. Zotročil jsem se vlastní vůlí a konáním. Přestaňme již naříkat - Stejně to nic neřeší. Stačí se jen porozhlédnout kolem. Kterou zemi zaslíbenou by jsme si tak asi vybrali? Polsko, Maďarsko, Rusko ? ... :-)

13 0
možnosti
Foto

Nemám rád naříkání a stěžování si pořád na něco. Zvlášť, pokud vím, že k tomu není nejmenší důvod.

7 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2000x
Vcelku normální kluk, který má rád psaní, český jazyk a humor :) Původním záměrem bylo vyhýbat se blogům o politice a psát jen vtipně o hezkých a zajímavých věcech.. Bohužel, v dnešní době to dost dobře nejde. Politici mě dokáží dost často pěkně vytočit a já se musím uklidnit právě napsáním blogu o nich a jejich přešlapech.

Seznam rubrik