Revoluce mobilních operátorů? Ale kdeže!

Anebo lépe řečeno - jak pro koho! Všichni ZATÍM tři naši mobilní operátoři se předhánějí v ochotě a podlízavosti, aby si udrželi své ovečky na uzdách. A to ne proto, že mají abonenty tak rádi, ale proto, že mají rádi své prachy. Na mobilní trh totiž vstoupil ZATÍM první takzvaný virtuální operátor, který podstatně snížil ceny hovorů i SMS. 

Nic není zadarmo...Kopírka: Autor

Virtuální operátor je vlastně ten, který po dohodě používá stávající sítě současného poskytovatele mobilních služeb. První a zatím jediný je Blesk mobil. Za hovory do všech sítí se prý navždy u něj bude platit jen 2,50 Kč ve dne v noci. Ale co je důležitější, nemusíte se vázat dvouletým úpisem věrnosti!

Narozdíl od "revolucionářů"! Pod "obrovskou" slevou hovorů nabízí neomezené volání a SMS za slib věrnosti na dvě léta. Proč všichni tak najednou? Je to proto, že již do konce tohoto roku vstoupí na trh další virtuální "hráči", kteří i tak přemrštěné levné ceny dlouhodobých mocipánů budou tlačit ještě níže. Takže ti, kteří se upíší teď, budou muset trpět i potom, než je jejich mocipán laskavě uvolní. A za nedodržení smlouvy se tvrdě platí...

Současné revoluční tarify se možná vyplatí těm, kteří se bez mobilu neobejdou. Mohou žvatlat a psát, jak dlouho chtějí. Pro mě je výhodnější Blesk mobil, protože telefon používám jenom v případě nouze, eventuálně tehdy, když chci kamarádku pozvat na pivo do hospody :-)  A vy ostatní - uvažujte. Revoluce není z dobré vůle žádného hodného mobilního operátora, ale je to pouze o vašich penězích, které mu budete pravidelně dva roky strkat, i když jinde se bude platit za hovor dejme tomu koruna... Žádná sleva není zadarmo! 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivo Přeček | čtvrtek 18.4.2013 16:40 | karma článku: 18,94 | přečteno: 1022x