Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Myslím, že jste neodhadl situaci správně. K této "revoluci" dochází proto, že letos vstoupí na trh další operátor. Vzhledem k tomu, že většina zákazníků není úplně spokojena, nový operátor s výrazně nižšími cenami by těm stávajícím přetáhl vysoký počet klientů. Jestliže půl roku před vstupem nového subjektu vymyslí zdánlivě "humánní" revoluci, kdy vlastním klientům všichni umožní přejít na skvělý levný tarif s maličkostí - dvouletým závazkem, tak si vlastně na dva roky zablokují většinu stávajících zákazníků a velmi zkomplikují situaci novému subjektu.

0 0
možnosti
Foto

Janečku, Janečku...než něco napíšete, zkuste si o tom něco zjistit :-) Váš milovaný Blesk mobil není první a ani jediný, chce to malilinko hledat a rozšířit si obzor...a druhá věc - nikdo Vás do žádné mslouvy na dva roky netáhne, ten tarif dostanete levou - zadní i bez úvazku...tak nastudovat a polepšit se :-) Hezký den;-)

3 0
možnosti
Foto

U revolučních tarifů tří hlavních operátorů se upisujete. Samozřejmě - nemíchejme "balíčky" s cenou hovoru za "kompletní" služby operátora. Také přeji hezký den

0 1
možnosti
MT

Panečku, a já myslel že to dělají pro naše potěšení. Vy musíte být hodně chytrej chlap. Díky za super článek!

2 0
možnosti
Foto

Já jak já... Ze mně tu blbost vytáhne až hlína ;-D Ale podívejte se na ty fronty u operátorů...

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem ostravský důchodce, berte mě proto s rezervou... Vážím si každého vašeho názoru, a v diskuzích zásadně nemažu! Upozornění váženým čtenářům: NIKDY JSEM NEBYL V ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANĚ!