Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

… a je to tady znovu...bude Jaromír Jágr hrát na letošním MS v Rusku ?

Doba, která uplynula od vyřazení Floridy Panthers z letošního play off NHL se nechá ještě počítat na hodiny, ale už se objevila možnost reprezentačního startu naší  „68“ na nadcházejícím světovém šampionátu v ledním hokeji.

PROLOG :

… zaúřaduje opět to ,tak stále používané, NIKDY, NEŘÍKEJ NIKDY ?

Ano, Jaromír Jágr sice ohlásil oficiální konec v reprezentaci na posledním mistrovství světa, v Praze. Ale po nečekaném, a tak brzkém, vyřazení jeho týmu v play off NHL se začaly hýbat ledy ze strany našich vrcholných činovníků ledního hokeje, kteří se rozhodli naší legendu ledního hokeje , s „68“ na zádech a „44“ na krku, oslovit a nabídnout účast na letošním mistrovství světa v Rusku. Samotný generální manažer naší reprezentace uvedl, že hráče s takovou výkonností a současnou formou, ani neoslovit k reprezentování ČR nejde. Dále uvedl, že vzhledem k tomu, jaká to legenda je, a jakým hokejistou J.J. po celou dobu ve své kariéře byl, že už jenom to je slušnost, jej oslovit... v žádném případě na něj nebudeme naléhat, a tudíž ani v současné době nevíme, jak celé jednání dopadne...uvedl Slavomír Lener. Momentálně je situace taková, že agent Jaromíra Jágra, Petr Svoboda, se nachází na cestě na Floridu, aby celé s J.J. projednal. Ruku na srdce...kdo by ještě nechtěl vidět naší „68“ na světovém šampionátu ? Vím, že stejně tak, jako má J.J. hodně příznivců a fanoušků, tak se i najdou názory opačného charakteru. Dokonce jsem se setkal s výrazem, že je u nás už „přejágrováno“... ? Nevím a nedovedu si vysvětlit co je tím myšleno, ani se tím nezabývám, jelikož takových názorů je opravdu, jak se říká...kapka v moři... Většina nás, teď si dovolím psát za všechny fanoušky a příznivce J.J., by uvítalo jeho účast na MS v Rusku. Vůbec nezáleží na jeho loňském oficiálním prohlášení o ukončení reprezentace ČR...nakonec nebyl by,ani prvním, ani posledním, kdo zapomněl na to... NIKDY , NEŘÍKEJ NIKDY. A tak teď nám fanouškům a příznicům J.J. Nezbývá nic jiného ,než s napětím čekat, a také i doufat, jak všechno dopadne, jak se ta naše legendární „68“ rozhodne.

 

EPILOG :

... věřím, že Jaromír Jágr oslovení přijme, a pokud bude zdravotně na tom vpořádku, tak jej v Rusku uvidíme v našich národních barvách.

Autor: Ivo Panuš | středa 27.4.2016 12:46 | karma článku: 11,76 | přečteno: 270x
  • Další články autora

Ivo Panuš

Ani kodex novináře, nepohne s projevy mediálního fetišismu, tedy novinářského úchyláctví.

...kdy slovo úchyl(áctví), je v poslední době moderním a velice často používaným výrazem, jehož význam je ... uchýlit se od obvyklého směru ve spojitosti s pohlavně nenormálním. Jsou tedy naši novináři pohlavně nenormální?

12.5.2018 v 9:38 | Karma: 18,62 | Přečteno: 556x | Diskuse| Společnost

Ivo Panuš

Show Jana Krause & Všechnopárty Karla Šípa ... talk show má pobavit, nikoli zesměšnit.

V mnoha případech se můžeme setkat s projevy arogance a sebestřednosti, některých moderátorů, kteří pro zvýšení sledovanosti "jejich" pořadů jsou schopni zajít mimo etické mantinely, tedy tzv. "jít přes mrtvoly".

3.5.2018 v 14:16 | Karma: 48,36 | Přečteno: 28042x | Diskuse| Společnost

Ivo Panuš

Velikonoce, svátky jara, se přímo i dotýkají základního křesťanského symbolu, tedy kříže.

Kříž provází lidstvo prakticky celou dobu, co svět je světem a dokáže obyvatelstvo naší planety spojovat, ale zároveň rozdělovat, a to minimálně v názorech na otázky náboženského charakteru. Kde se tu vzal? Kam sahá jeho historie?

31.3.2018 v 15:52 | Karma: 7,10 | Přečteno: 213x | Diskuse| Videoblogy

Ivo Panuš

Naše vláda svým politickým šlendriánem diskriminuje osoby zvlášť těžce postižené-ZTP.

To je to slibované a omýlané „Za lepší Česko?" Ne, je to obyčejná politická onanie, a výraz neúcty k invalidním důchodcům v této společnosti! Víte co? Postavte nás všechny ke zdi, co už nejsme produktivní, a nechte nás postřílet!

29.3.2018 v 5:02 | Karma: 19,30 | Přečteno: 475x | Diskuse| Společnost

Ivo Panuš

Pomalé vyřizování sociálních dávek je nehumánní a neetické zvěrstvo páchané našim státem.

... je to uměle a záměrně vytvořená situace, kdy se jedná o řízenou selekci důchodců, a kdy stát sází, z důvodů úspor, na to, že někteří žadatelé se toho opravdu nedožijí, a to buď z důvodů stáří, či prohrají boj se svojí nemocí.

22.3.2018 v 9:45 | Karma: 25,84 | Přečteno: 949x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Získejte i vstupenky na MS v hokeji

3. května 2024

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou....

Poslanci omezí prodej půdy cizincům, změní zákon po havárii na Bečvě

3. května 2024  5:16

Sněmovna má v pátek na programu vyšší ochranu nejlepší zemědělské půdy, novelu vodního zákona...

  • Počet článků 236
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
... žít a zůstat v životě úplně sám v samotě,to není úplně nejvhodnější a nejšťastnější,ale ne vždy o tom rozhodujeme my sami,někdy jsme dokonce bez šance postaveni tzv. před hotovou věc ... a tečka ...a toto mají zvířata geneticky v sobě zakódované,a proto žijí ve smečkách,různých společenstvech,pospolitostech a symbiózách ...... káždý z nás,bez rozdílu toho v jaké své momentální životní situaci se nachází, to má na tomto světě na určitý čas všechno pouze a jenom propůjčené ... ... ten,kdo si to již uvědomil,a i se podle toho tak již chová,přemýšlí a uvažuje,patří mu za to tedy i poděkování ... ... ten,kdo je pomalejší,tak se k tomuto prokouše...po čase také,a budiž všem tyto články návodem,slabikářem,pomůckou,příručkou  ... může nastat situace,že některé myšlenky, prezentované v článcích, v někom z Vás vyvolají nepříjemný a negativní pocit,který je označován,jako VZTAHOVAČNOST,ale mohu Vás uklidnit,protože pokud by u Vás tato situace,nastala,tak se jedná o SVĚDOMÍ...

...život mě naučil,že nejnebezpečnější a nejbezpečnější zároveň, jsou zbraně : -lidský jazyk -tužka -papír ... nakonec ne jednou jsem se stal terčem posměchů,ironických poznámek,zesměšňování a ponižování,že moje IQ a schopnost komunikovat,odpovídá tomu,že musím psát,a to nejlépe ještě do konceptu...ano,tak mě to život naučil,nestydím se za to a budu v tom i pokračovat dále,jelikož se mi to osvědčilo i z dob,když mi bylo vyhrožováno odstraněním a fyzickou likvidací,když jsem byl vystaven a stal se obětí rabování a plundrování,když jsem byl uvržen do SAMOTY,když jsem zůstal na všechno a ve všem SÁM.....ale osvědčilo se mi to i v době,kdy po tom všem,mi byl navrhut SMÍR v domnění,že bude vše ZAPOMENUTO...

P.S.  Z přetrvávajících zdravotních důvodů není moje motorika ještě úplně vpořádku, v souvislosti s vkládáním myšlenek skrz klávesnici na "papír", a tak to může někdy působit diletantsky, až komicky  :-(