… a je to tady znovu...bude Jaromír Jágr hrát na letošním MS v Rusku ?

Doba, která uplynula od vyřazení Floridy Panthers z letošního play off NHL se nechá ještě počítat na hodiny, ale už se objevila možnost reprezentačního startu naší  „68“ na nadcházejícím světovém šampionátu v ledním hokeji.

PROLOG :

… zaúřaduje opět to ,tak stále používané, NIKDY, NEŘÍKEJ NIKDY ?

Ano, Jaromír Jágr sice ohlásil oficiální konec v reprezentaci na posledním mistrovství světa, v Praze. Ale po nečekaném, a tak brzkém, vyřazení jeho týmu v play off NHL se začaly hýbat ledy ze strany našich vrcholných činovníků ledního hokeje, kteří se rozhodli naší legendu ledního hokeje , s „68“ na zádech a „44“ na krku, oslovit a nabídnout účast na letošním mistrovství světa v Rusku. Samotný generální manažer naší reprezentace uvedl, že hráče s takovou výkonností a současnou formou, ani neoslovit k reprezentování ČR nejde. Dále uvedl, že vzhledem k tomu, jaká to legenda je, a jakým hokejistou J.J. po celou dobu ve své kariéře byl, že už jenom to je slušnost, jej oslovit... v žádném případě na něj nebudeme naléhat, a tudíž ani v současné době nevíme, jak celé jednání dopadne...uvedl Slavomír Lener. Momentálně je situace taková, že agent Jaromíra Jágra, Petr Svoboda, se nachází na cestě na Floridu, aby celé s J.J. projednal. Ruku na srdce...kdo by ještě nechtěl vidět naší „68“ na světovém šampionátu ? Vím, že stejně tak, jako má J.J. hodně příznivců a fanoušků, tak se i najdou názory opačného charakteru. Dokonce jsem se setkal s výrazem, že je u nás už „přejágrováno“... ? Nevím a nedovedu si vysvětlit co je tím myšleno, ani se tím nezabývám, jelikož takových názorů je opravdu, jak se říká...kapka v moři... Většina nás, teď si dovolím psát za všechny fanoušky a příznivce J.J., by uvítalo jeho účast na MS v Rusku. Vůbec nezáleží na jeho loňském oficiálním prohlášení o ukončení reprezentace ČR...nakonec nebyl by,ani prvním, ani posledním, kdo zapomněl na to... NIKDY , NEŘÍKEJ NIKDY. A tak teď nám fanouškům a příznicům J.J. Nezbývá nic jiného ,než s napětím čekat, a také i doufat, jak všechno dopadne, jak se ta naše legendární „68“ rozhodne.

 

EPILOG :

... věřím, že Jaromír Jágr oslovení přijme, a pokud bude zdravotně na tom vpořádku, tak jej v Rusku uvidíme v našich národních barvách.

Autor: Ivo Panuš | středa 27.4.2016 12:46 | karma článku: 11,76 | přečteno: 270x