Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Foto

Pro migraci jsou strany, které se považují za silně proevropské, jsou s tím dlouhodobé zkušenosti. To znamená také STAN, jejichž předseda Rakušan prohlásil, když byla ČR u soudu za odmítání migračních kvót, že se vláda chovala moc populisticky a byl to populismus. Nebo TOP 09, jejíž čestný předseda Schwarzenberg volal po trestání za odmítání migrantů. Ještě velký milovník úprchlíků byl někdejší ministr za ČSSD Jiří Dienstbier a na Slovensku Andrej Kiska, který prohlašoval, že Slovensko by se dokázalo postarat a že EU není jen bankomat.

ZH

Nooo, tak máme tu teď hodně uprchlíků z válečné oblasti, naštěstí takové, která je nám kulturně příbuznější než mnohé jiné oblasti. A až vypukne válka v Německu, bezpochyby rádi přijmeme uprchlíky i z této, kulturně asi nejbližší země.

RS

Z Německa už by také bylo nutné vybírat.

Rád bych se zeptal, jak byste chtěl zabránit migraci z Afriky přes moře. Prosím nějakou rozumnou odpověď (ne nesmysly typu lodě potopit, všechny je postřílet, vylodit se s nimi na území cizího státu, apod.), zatím jsem totiž žádnou od nikoho neslyšel.

Foto

Britská ministryně vnitra navrhovala sítě, umělé vlny, aby zkrátka čluny vůbec nedopluly, migranty pak naložit na staré trajekty, kde by se vyřizovaly žádosti nebo je ubytovávat na vyřazených ropných plošinách.

PB

bylo schváleno v březnu 2019. Toto usnesení mj. požadovalo (cituji doslova): „Evropský parlament žádá Komisi a členské státy, aby s ohledem na stávající právní předpisy a postupy zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU“.

Evropský parlament schválil usnesení? Ve kterém žádá komisi?

S kým si myslíte, že tady tančíte, chlapečku, že můžete rvát do prostoru takové chlísty?

Víte vůbec jak funguje EU a jakou funkci má parlament a jakou komise?

Vy jste tuhý volič SPD, že? Nehledáte náhodou Národní divadlo? Na Václaváku?

  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3031x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik