Destrukce státu pokračuje

Stalo se to ve čtvrtek 10. 9. 2015. Za pražským zastupitelem za Českou stranu pirátskou přišel zřejmě kolega cosi projednat. Kolega pirát měl pochopitelně vlasy do půlky zad, krátké kalhoty a na jednání ZHMP přišel bos.

Řeknete si, ať si chodí, jak chce, je to jeho věc. Tvrdím, že není. Začalo to už tím, že bývalý primátor Tomáš Hudeček se pohrdavě vyjadřoval o primátorském řetězu, že patří někam do starého železa, on že nic takového nosit nebude. Panuje všeobecná neúcta k historickým symbolům. Říká se tomu„destrukce státu.“

Pirátský návštěvník pražského Zastupitelstva ať si doma, na chalupě, v parku či ve školních škamnech chodí třeba po rukou. Ale když jde do jednacího sálu Zastupitelstva tak by měl mít určitou úctu ke svému hlavnímu městu, k městskému majestátu a aspoň se pořádně obout. Vzpomínám, jak bývalý primátor Igor Němec (ODS), když vítal nějakou významnou delegaci z USA v Brožíkově síni Staroměstské radnice, se zmínil o tom, že v těchto místnostech zasedali naši předkové 150 let před objevením Ameriky. Jejich vztah k těmto prostorám se rázem proměnil.  

Destrukce tradičního národa, tradičních hodnot, národní hrdosti, etnické jednoty a tradiční rodiny probíhá již delší dobu. To je program dnešních neo – marxistů. Čím víc barevných imigrantů a menšin, tím více potencionálních stoupenců, klientů, nebo voličů neo-marxistických iniciativ, všech těch stran, neziskovek, výborů, nebo různých komisí dohlížejících na diskriminaci, boj proti rasismu, "homofobii", "islamofobii" atd. Tito neziskoví paraziti dostávají také obrovský prostor v médiích.

Bosý pirát je jistě jen jednou kapkou v moři. Horší je, že stoupenci neo – marxismu pronikají do státní správy a veřejných úřadů.

V předposlední bondovce Quantum of Solace se padouch jménem White při úvodním výslechu vysmívá M, kterou skvěle ztvárňuje Judi Dench, a říká jí –„první věcí, kterou byste o nás měli vědět je, že my máme lidi všude“. Pak se Whitovi podaří uniknout a Bond posléze vypátrá, že White je zapojen do rozsáhlé akce, kdy tato zločinná organizace má prostřednictví společnmosti Green Planet (!), maskující se budováním ekoparků, pomoci bolivijskému diktátorovi zmocnit se vlády. Za tuto službu požadují ovládnutí zdrojů veškeré pitné vody v Boliviji.

My máme lidi všude…. I neo – marxisté mají hodně přívrženců téměř všude. Jen ve vládě sedí minimálně tři  Mají také ombudsmanku Šabatovou. V Poslanecké sněmovně je jich také přehršel. Další jsou mezi novináři, vědci. V Praze snad není jediná městská část, v jejímž zastupitelstvu by nebyl alespoň jeden. V Praze 1 se chystají zablokovat průjezdnost Malé Strany a Smetanova nábřeží.

Není to tak dávno, co měla vláda na stole návrh exministryně spravedlnosti Heleny Válkové (ANO), aby se státní svátek 17. listopadu, který je veden jako Den boje za svobodu a demokracii, přejmenoval znovu na Mezinárodní den studentstva. Iniciativa poslankyně Válkové nebyla prvním pokusem. Již rok před ní přišel s prakticky totožnou věcí komunistický poslanecký klub. Nezískal ale většinovou podporu.

Situace začala gradovat od roku 2013 v souvislosti s nástupem Miloše Zemana (SPO) do prezidentského křesla. Naposled na pražském Hradě při návštěvě generálního tajemníka NATO, jehož jsme členy, zavlála místo vlajky Severoatlantické aliance vlajka OSN. Prý se na Hradě zmýlili. Nebo si dal prezident Miloš se svým kancléřem těch panáků slivovic víc než při smršti vodky na ruské ambasádě, která předcházela viróze u korunovačních klenotů?

Drolení státu dodal ale akceleraci Andrej Babiš (ANO) s programem„pětadvaceti rozkradených let“.  Rozhodl se na této tezi vystavět svůj autoritářský režim. A jít nejen po strukturách, ale i po symbolech polistopadové éry. Podstatou všeho je jedno – znehodnotit uplynulých 25 let. Cílem je neřízený chaos. Poslanecká sněmovna je žvanírna, demokratické mechanismy zdržují od práce. Proč něco zkoumat a přemýšlet o něčem, je to ztráta času. Uděláme to za vás. Prostě se o to postaráme. Babiš to dokáže. Stojí prakticky za vším. Bývalý primátor Bohuslav Svoboda (ODS)Babiše označil za faktického primátora, byť v pražském Zastupitelstvu nesedí. Krnáčová (ANO) je jenom figurkou, které její vlastní zastupitelský klub vyjádří nedůvěru. Pak ale přijde Babiš a ona důvěru naprosto totožného klubu zase má. Třtina ve větru se klátící.

Hoďme dvacet pět let budování demokracie za hlavu, k ničemu to nebylo. Vybudujeme něco jiného. Velký kormidelník Mao Ce tung tvrdil, že nejdříve musí zavládnout chaos, ze kterého se zrodí nový řád. Přišel s ideou kulturní revoluce, během níž se statisíce lidí stali oběťmi vraždění rudých gard, další statisíce putovaly do převýchovných táborů. Přinesla totální rozvrat ekonomiky a obrovské ztráty na kulturním dědictví.

Možná je bosý pirát počátkem nějaké takové nové kultury. Že příště přijde na zastupitelstvo nahý. Zdá se vám to neuvěřitelné? Už teď náměstek primátorky, zelený ultra levičák Matěj Stropnický (SZ), otevřeně podporuje squattery obsazující cizí majetky a usazující se v nich. Jiný náměstek Petr Dolínek (ČSSD), někdejší předseda Mladých demokratů, se dříve v Praze staral o integraci imigrantů a oslavoval tzv. multikulturní obohacení. A samotná primátorka Adriana Krnáčová? Pochoduje v čele průvodu gayů a leseb při pražském Pride Parade.

Kdepak, mají své lidi všude.

Ivan Bednář

ivanbednar.blog.iDNES.cz

  

Autor: Ivan Bednář | pátek 11.9.2015 9:54 | karma článku: 30,53 | přečteno: 1140x
  • Další články autora

Ivan Bednář

Konec finské „finlandizace“

13.5.2022 v 14:21 | Karma: 24,49

Ivan Bednář

Středula na Hrad

1.5.2022 v 10:30 | Karma: 28,18

Ivan Bednář

Ucho se utrhlo. Na Slovensku.

22.4.2022 v 9:36 | Karma: 31,33