Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Nevinného jsme znali hned druhý den, ještě než nabrali vzorky vody na rozbor! Ministr Brabec je ezoterický ekolog!

:-)

4 1
možnosti

Znalosti sice žádné, ale vaše víra je neochvějná a důkazů pro vaše přesvědčení proto pro vás netřeba.

;-D

0 1
možnosti
Foto

J58o43s98e50f 98B10á74r72t63a

14. 8. 2021 13:21

Takové utrácení peněz za komise, znalce, odborníky...Proč se nezeptali vás, víte kolik by se ušetřilo?

3 1
možnosti

Zkrátka pokud by za to náhodou nemohl Babiš, tak je zatím zcela jistě Putin.

1 1
možnosti

Jenže Putin je chytrý. Zatímco v případě čehokoliv u nás může přímo osobně Babiš, Putin má za sebe dva všehoschopné. Jistě víte o koho jde - fotky jsou všude.

1 0
možnosti

Chcete publikovat fakta a sám píšete, že rybáři měli jasno. Necítíte byť nepatrný rozdíl mezi výrazem "fakt" a "jasno"?

0 1
možnosti

Protože úhyn ryb začal právě v místě pod DEZOU. Výpusť pod DEZOU, jako jediná ze všech a také oproti té z Tesly o 3km vzdálené proti proudu, neměla mechový ani jiný obrost na výtokové trubce, ač sama je stará.

Místo rybáři zdokumentovali, odebrali vzorky a to předali vládní vyšetřovací komisi, která to vyhodila s tím, že to není relevantní. Poté počkali pár týdnů a nabrali jiné vzorky.

3 1
možnosti

Názorný příklad toho, jak veřejná správa neslouží veřejnosti, ale AgroFerdovi nahoře. Normalizace 2020

6 3
možnosti

Ano "fungující" státní správa by už přeci musela jasně prohlásit, že to byl Babiš a jeho DEZA, na to nepotřebujeme žádné orgány činné v trestním řízení a soudy, každá ovce z Letné to už ví dávno a bez policie a soudů, vždyť to přeci říkali nějací rybáři. :-)

2 4
možnosti
Foto

K53a40r69e67l 16C89a38c71h

13. 8. 2021 13:09

Mně by zajímalo, jak znělo zadání policie ČR soudnímu znalci Klicperovi. Zda po něm chtěli odborný posudek na policií shromážděné důkazy, či zda po něm chtěli, aby si sám opatřil důkazy potřebné k podání obžaloby na viníka havárie. Mně totiž zarazilo, jak neúměrně dlouho vypracování odborného posudku panu Klicperovi trvalo. Opatřování důkazů je věcí vyšetřovatele policie a znalec může také dát posudek ten, že z předložených důkazů nelze viníka havárie usvědčit. Pak se policie musí dále věnovat opatřování důkazů. To přece není věcí soudního znalce. Parlament samozřejmě nevyřeší nic. Na to nemá ani prostředky, ani znalosti. To je jen politická hra na ovlivnění nálad ve veřejnosti.

5 0
možnosti
Foto

:-) Hledej šmudlo hledej. I ta nezávisl. komis z páprlamentu našla, že nic nenašla;-)

4 0
možnosti

Ono se ani od komise víc nečekalo. Ale pokud nenašla z důvodů něčího pochybení - měl být alespoň označen viník toho nenajití ničeho!

0 0
možnosti

Zase trapná antibabiš agitka, DEZA to nemohla být z naprosto zásadního důvodu, protože oni tam nikde takováhle kvanta kyanidu nemají, jim tam vniká nějaké milimnožství při výrově, což v odpadních vodách nevadí, protože to nepřekračuje normy, tudíž je úplně jedno co nějací antibabiš "rybáři" vykládají za pohádky.

On ten vedoucí vodárny Energoaqua zřejmě spáchal sebevraždu jen tak z legrace nebo ho snad k tomu dohnal strašlivý Babiš :-)

Vyšetřuje to policie, jako cokoliv jiného, DEZU tady nepodezřívá, z důvodu, který jsme uvedl, a tady někdo dokola chce do otevřeného případu zasahovat, tvořit nějaké parlamentní komise, nějaké konspirativní pohádky pro malé děti..........představmě si, že by někde do policejního vyšetřování chtěl takto zasahovat strašlivý Babiš, to by bylo kvikotu, že by nic jiného slyšet nebylo. Rv

3 2
možnosti

No, milimnožství, jedná se o desítky až stovky kilogramů ročně.

0 0
možnosti
Foto

8.8. 2008 se v železniční stanici Studénka zřítil most na jedoucí vlak. A dodnes za tohle neštěstí podle rozsudku soudu nikdo v České Banánové republice nemůže. A podobně podle soudu v Kocourkově nikdo neví proč v Bečvě muselo chcípnout tolik ryb a kdo za to může!? Normálnímu člověkovi docvakává, kdo za to asi může, ale pouze se nesmí napsat "kdo to byl" - protože bude líp. Ano, ano.;-(

0 4
možnosti

P89e60t97r 20D59r88a51p47a59l

13. 8. 2021 11:09

Co má ano společného se studenkou z r. 2008?

2 1
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1275x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik