Foto

Když nic jiného, aspoň jsi zde otevřel diskuze, kde i Nožička může provádět slovní průjem, on sám u analogického blogu na to kulky neměl :)

JN

A proč bych to dělal? Abych eventuálně umožnil bývalému administrátorovi pokračování v jeho slovním průjmu, který názorně předvedl při urážení pana Stejskala v diskusi pod informačním blogem?

JM

J88i51ř63í 41M64l91s

5. 6. 2024 18:06

Já bych si blogy p. Nožičky přečetl rád. Nikdy ale nečtu ty, kde autor zakázal diskuzi. Protože to pro mne znamená, že autor je buď zbabělec, který si nedokáže obhájit svůj názor nebo přímo ví, že lže.

Ale fasinuje mě jeho hroší kůže, jak se vesele účastní diskuzí pod blogy jiných autorů, které se věnují jeho článkům s dizkuzí zakázanou...

JR

J98a87n 53R32á89ž

5. 6. 2024 19:29

Bloger, který neotevře diskuzi, popřípadě ji otevře, ale má nutkání neustále vést oponentní diskuze s těmi, kdo se k jeho blogu vyjádří kriticky , rozhodně nepatří mezi ty jichž si vážím. Dokazují tím svou malou dávku sebedůvěry i to, že o správnosti svých v blogu vyslovených názorů nejsou úplně přesvědčení, když je musí stále obhajovat.

PS. Samostatnou kategorii bloggerů

pro mne tvoří ti, kteří své názorové oponenty z diskuze mažou. Tomu, proč to dělají , nerozumím vůbec.

Foto

Každý bloger má právo nemít koule na otevření diskuse. A taky si něco kompenzovat označováním žen za chlapy, kteří se vydávají za ženy.

PK

Děkuji za článek s kterým souzním a rád dám karmu.

Překvapením není, že vámi jmenovaný kvantitář, nejenže dorazil do diskuze zde, ale zároveň reaguje svým blogem. Obrovským překvapením však je, že opět nezapomněl otevřít diskuzi. :-)

Foto

To, že zareagoval protičlánkem, mě nepřekvapuje. To, že neměl odvahu otevřít diskusi, rovněž. Ani to, že si opět zanálepkoval.

Ovšem zaměnit můj oblíbený fotbalový klub za Spartu Praha, to opravdu nevím, jakou mentální zkratkou se k takovému nesmyslu dostal.

Foto

Josef Nožička patří k mým oblíbeným autorům. Ani jsem nečekala, že se v anketě umístí na tak pěkném místě, dokonce před panem Vodvářkou. Myslím, že ani on s pátým místem nepočítal. Otevřít nebo neotevřít diskuzi je svoboda každého autora, stejně jako diskutovat nebo nediskutovat pod jinými články. Řešíte, pane Ireine i další, úplné koniny. Dobrou noc.

Foto

Máte pravdu, s pátým místem nepočítal. Počítal s mnohem lepším umístěním a jeho frustrace to dokazuje.

Foto

"V roce 2023 napsal Josef Nožička 738 článků, 425 z nich měl na titulce ......"

To znamená cca 2 články denně, což je jistě úctyhodný výkon. Ale kvantita ještě nemusí znamenat kvalitu a v soutěži Bloger roku rozhodují sympatie čtenářů. Já patřím k těm, kteří Josefa Nožičku nemusí - většinou s ním nesouhlasím. A jeho pokusy o humor obvykle nezvládnu dočíst do konce.

Zmiňovaný Karel Trčálek v podstatě píše jen parodie na články některých svých kolegů. Ale ty jeho mystifikace se vyznačují humorem haškovského stylu. Většinou se při jejich čtení docela bavím.

Foto

Máte pravdu. Pro mě byl pan Josef Nožička od chvíle, kdy jsem se dověděl, že postoupil mezi deset nejlepších, od začátku ne favoritem, ale přímo Superbem na celkové vítězství. Velice rád bych si s ním totiž na vyhlašovacím večírku popovídal.

Foto

Nestačím zírat. Divím se oběma stranám. Bouři v diskuzi pod Blogerem roku rozpoutal Tomáš svou ironickou gratulací. Je úplně jedno jak to myslel nebo ne. To co následuje... Ta touha pana Nožičku ponížit, ukázat se jakej je kdo proti němu intelektuál... Stejně tak se ovšem divím panu Nožičkovi, že se na to nevydlábne...

Foto

Filipe, když Josef Nožička napsal svůj traktát o tom že někteří čeští sportovní novináři nemají rádi Martinu Sáblíkovou, taky měl snahu ji ponížit? Ptám se pro kamaráda.

Foto

Poprvé jsem se s panem učitelem Nožičkou setkal zde na blogu. Tehdy byl ještě v tričku a vypadal velmi sportovně. Nicméně už první přečtení jeho slovní katastrofy mi napovědělo, že tady udělala matka příroda nějakou chybu.

Jisté vysvětlení bych měl. Když žáci či studenti zlobí, kde jinde si vylít vztek, než na čtenářích? Nakonec, nepozorovali jste podobné chování i u jiných vyučujících?

Pan J.N. patrně aplikuje Cimrmanovu metodu trestání učitele učitelem: I vy nehodní čtenáři, za trest Vám dnes neotevřu diskusi.

Foto

Nevím co kdo pozoroval u ostatních vyučujících, ale složky na zdejšího autora si vedl jeden zdejší nudící se penzista a oblažoval jejich obsahem ostatní diskutéry/blogery. Zpětně jsem za to rád, z prátel mě to vyfiltrovalo tu méně inteligentní část, která nepotřebovala vědět nic o kontextu... Vy jste se taky zabavil a všichni jsme happy

Pan Pepa Nožička aspoň píše čtivě a srozumitelně oproti třeba nesrozumitelnému Kájovi Trčálkovi______tomu rozumí jen opravdoví tzv. fajnšmekři.

Foto

Franto, vzal jste mi to z klávesnice. Nejste náhodou moje ztracené dvojče?

Máte samozřejmě i pravdu ohledně Karla Trčálka a toho, že schopností pochopit psaný text jsou vybaveni jen fajnšmekři.

Foto

Nechápu to. Navíc se čtenáři nemusejí zdržovat psaním komentářů, takže jeho přínos pro duševní zdraví lidu se nadá zpochybnit.