Teror a Evropa: Blogeři k Bruselu

Evropou otřásly další výbuchy, po pařížské tragédii mrtvé sčítá Brusel, kde zaútočil Islámský stát. Přinášíme vám výběr názorů blogerů iDNES.cz.  

Tomáš ZdechovskýTeroristům z Bruselu musíme dát tvrdou a razantní odpověďEU byla zasažená přímo ve svém srdci. Už po útocích v Paříži Brusel zažil masivní zátahy proti teroristům a další vlna následovala v minulém týdnu. Ani sebelepší zásahy ozbrojených složek však nemohly zabránit další tragédii. 

Michal KotykTeror? Akceptuji! Bohužel…Naučilo mne to 17 let života v Izraeli. Byla to dobrá škola. Pro mnohého Evropana nepochopitelná výuka, ne každý získal maturitní vysvědčení.
Bedřich DvořákPokud se svět nezmění, nemáme šanci !Po dnešních událostech v Bruselu je jasné, že Evropa nemá šance se nijak bránit. Musíme uznat, že terorismus postupuje mnohem efektivněji a relativně levně.Žádné represe již nepomohou.
Dana BočkováDalší teroristické útoky a opět stejná písnička z řad politikůPolitik, pro kterého bezpečnost vlastních lidí není absolutní prioritou, by měl okamžitě odstoupit, protože není schopen plnit základní a nejdůležitější funkci státu - ochranu vlastních občanů!
Lucie PasekováBrusel - špičky EU jsou, světe div se, šokovány!Chtěla bych zde pouze vyjádřit vzdáleně soustrast pozůstalým všech obětí zaslepené eurounijní azylové politiky, jež totálně zkolabovala v loňském roce a umožnila jednomu z nejkrutějších terorů na této planetě vstoupit do Evropy.
Lukáš HesA já si tu vafli dám stejně!Když jsem se dneska ráno probudil, byl jsem v šoku. Ne tak jako 11. září, přece jenom to nejsou první útoky, ale asi o trochu víc než vy ostatní. Do Bruselu mám totiž příští čtvrtek letět.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blog Info | úterý 22.3.2016 14:36 | karma článku: 22,99 | přečteno: 7812x