Skvělá příležitost - napište román s Michalem Vieweghem

Server iDNES.cz dnes na stránkách Blog iDNES.cz spustil naprosto ojedinělý projekt s názvem Blogový román. Zjednodušeně řečeno, kdokoli ze čtenářů iDNES.cz může napsat jednu z jedenácti kapitol knihy, k níž tu úvodní napsal Michal Viewegh. Nejenže se tak může stát spoluatorem nového románu, navíc si může docela příjemně přivydělat.  

Autoři kapitol, které budou do knihy zařazeny, dostanou totiž vždy po deseti tisících korunách. Vítězné kapitoly bude po následujících pět měsíců osobně vybírat osobně Michal Viewegh. Vybrané kapitoly budou zveřejněny na stránce Blogový román iDNES.cz. Autoři vítězných kapitol dostanou od Michala Viewegha také osobní e-mail, v němž se k jejich textu vyjádří a zásobí je radami pro další psaní.

Na následujících pět měsíců proto na hlavní straně blogu přibylo na horní navigační liště tlačítko s názvem Blogový román a v pravé části hlavní strany najdete box Blogový román. Z obou těchto míst se vždy bez problémů dostanete na stránku Blogový román. Právě na ní najdete veškeré detaily pro účast, právě tam také můžete vkládat právě tu vaši kapitolu.

Takže, s chutí do toho, dveře vedou tudy.


Další informace se dozvíte v článku
Napište román s Michalem Vieweghem. Za deset tisíc



 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blog Info | pondělí 3.8.2009 9:00 | karma článku: 16,35 | přečteno: 7316x