Šéfredaktor iDNES.cz vylosoval adepty na získání čtenářské ceny

Anketa Bloger roku by neměla smysl, kdyby v ní nehlasovali čtenáři. Proto chceme dvěma z nich věnovat stejnou cenu jako vítězným blogerům. Jste mezi nimi i vy? 

Šéfredaktor iDNES.cz Ondřej Tolar vylosoval deset čtenářů, kteří hlasovali jak v nominačním, tak ve finálovém kole letošní ankety.

Dva z nich byli blogeři, ale tato část soutěže byla vyhrazena výsostně čtenářům iDNES.cz, proto zbyla jen tato osmička "finalistů": 

 

Vylosovaní čtenáři

Milada Frantíková, Matěj Krob, Jiřina Fišerová, Dagmar Štrajtová, Karel Dlabola, Milan Burian, Miroslava Šimonová, Kamil Chmelík

 

Blahopřejeme, i když radovat z ceny se budou jen dva z nich. Kteří to budou, se dozvíme společně při slavnostním vyhlášení vítězů ankety Bloger roku 2014 koncem dubna. Tam je totiž z této osmy vylosujeme live. Přesné datum i místo konání dáme všem včas vědět mailem. 

 

Hrát budeme o tyto ceny:

Jeden vylosovaný hlasující získá víkendový pobyt v luxusním resortu Villa Memories  a jeden vylosovaný hlasující získá roční předplatné týdeníku Téma . Tak, jak jste mohli vidět v baneru, který visel na blozích po celou dobu konání ankety. 

Děkujeme všem čtenářům, i těm nevylosovaným, že s námi hru s názvem Bloger roku hráli. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blog Info | pátek 20.3.2015 18:17 | karma článku: 12,76 | přečteno: 319x