Napište povídku a vyhrajte její otištění ve Víkendu MF DNES

Rádi píšete? Máte v šuplíku dosud nezveřejněnou povídku? Přihlaste ji do soutěže Víkendu MF DNES a Blogů iDNES.cz. Na vítěze čeká kromě prezentace v prestižní celostátní příloze MF DNES zajímavý honorář.

Téma je jednoduché a velmi široké: Letní povídka. Do soutěže můžete přihlásit jakoukoli "letní" povídku, jejíž jste autorkou či autorem a která dosud nebyla nikde publikována. Délka povídky je 8000 až 8500 znaků včetně mezer (zhruba tři stránky A4 písmem Times New Roman velikosti 12).

Dosud zveřejněné povídky na blogu najdete zde.

Podmínkou pro zařazení do soutěže je její zveřejnění na stránkách Blog iDNES.cz v době mezi 13.červencem a 10.srpnem tohoto roku.Pokud blog na iDNES.cz dosud nemáte, založte si ho na stránce http://blog.idnes.cz/regist/ a uveďte na sebe funkční e-mailový a telefonický kontakt. U povídky, kterou chcete do soutěže přihlásit, v perexu uveďte: Letní povídka pro Víkend MF DNES. Texty, u nichž toto nebude uvedeno, nebudou akceptovány jako soutěžní. Jeden autor může přihlásit maximálně tři povídky.

Přihlášením do soutěže se rozumí publikace povídky nebo povídek na blogu iDNES.cz nejpozdějí ke dni 10.8.2013. V případě, že jeden autor publikuje více než tři texty, u nichž bude uveden slogan Letní povídka pro Víkend MF DNES, do soutěže zařadíme tři s nejstarším datem publikace. Texty musí splňovat podmínky pro uveřejnění na blogu (viz Kodex blogera), jinak budou ze soutěže vyřazeny. Texty, zveřejněné již dříve mimo Blog iDNES.cz budou ze soutěže vyřazeny rovněž, a to i se zpětnou platností. 

Souhrn publikovaných povídek budeme cca jednou za týden zveřejňovat také zde v Infoblogu.

Po uzávěrce soutěže (půlnoc 10. 8.) vybere porota deset finalistů, z nichž vzejde vítěze. Vítězný text otiskneme ve Víkendu MF DNES na přelomu srpna a září, vítěznou povídku vyhlásíme i na Blog iDNES.cz.

Těšíme se na vaše povídky!

Tomáš Vocelka, vedoucí magazínu Víkend MF DNES

Jan Dvořák, vedoucí Blog iDNES.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blog Info | sobota 13.7.2013 7:07 | karma článku: 24,11 | přečteno: 15738x