Mnoho povyku pro nic? Aneb blogeři k Zemanovi, Sobotkovi a kalašnikovu

Ať už si o výrocích českého prezidenta myslíme cokoliv, jedno je jisté: opravdu jimi sjednocuje značnou část národa. Vždyť kdo jeho výrok alespoň krátce neglosoval?

Jan ParoubekZemanův nový „bonmot“ aneb mnoho povyku pro nic - viďte, pane Sobotko!Nikdy dříve jsem nepředpokládal, že bych se pana prezidenta Miloše Zemana v něčem měl zastat. Ale teď...
 

Josef HejnaČtvrtá cenová…Ani nevím, zda a jak to ještě platí. Za mého mládí označení čtvrtá cenová naznačovalo, že jsme v podniku, v němž se příliš nedbá na čistotu, a slušnost je pojem z kategorie zbytečných.
Milan ŠarapatkaHysterie v Poslanecké sněmovněReakce na poslední, asi nepříliš povedený, bonmot prezidenta Zemana o tom zda a jak by bylo možné odstranit premiéra Bohuslava Sobotku jsou dílem hysterické a dílem trapně směšné.
 

Viktor PondělíkBačkora! A děti by strašit nechal!Pan premiér Sobotka se nám rozklepal strachy. A jeho rodina prý též… Samozřejmě víme své, víme, že to až tak žhavé nebylo, ale stejně... Pan Sobotka se nám prý polekal, když na něj prezident vyrukoval se samopalem.
Jan DvořákNechte prezidenta na pokoji! Měří všem stejněKdyž jsem si včera před polednem přečetl titulky na zpravodajských serverech, že prezident Zeman jako jednu z možností, jak se nedemokraticky zbavit premiéra, uvedl kalašnikov, také mi zatrnulo.
Michal KotykJe kalašnikov jen symbolickou alternativou?Jistěže ne. Tato obdivuhodně spolehlivá zbraň doprovází veškeré politické změny již po desetiletí. Stala se symbolem, vyskytuje se vždy na obou stranách barikády.
Stanislav HumlKalašnikov volby nevyhráváJe to trochu jinak, než píší média, jako ostatně vždy, a prezident odpovídal obecně, dokonce o sobě. A byl to evidentně vtip. Trochu jednodušší, ale stále jen vtip.
Petr ČejkaDalší mediální a politická hysterie?Média a politici zase mají pár dnů co řešit a mě napadá jenom taková záludná otázka (mířící právě do jejich řad) - zrcadlo zrcadlo, pověz nám, kdopak je v české společnosti nejpokrytečtější?
Martin FaltýnOstrostřelci Miloš Zeman & Donald TrumpTrošku se nám ti reprezentanti rozstříleli. Naštěstí jen slovně a jak oni sami tvrdí: "v nadsázce". Politické kultuře to neprospívá, tím spíš, že jejich protivníci se tím příliš nebaví. Ani v Čechách ani v…
Jakub ZemanZeman zase jednou spojil celé politické spektrumTen výrok se panu prezidentovi opravdu nepovedl. Klasický jeho pokus o bonmot tentokrát trošku přesáhl meze slušnosti a překročil tu tenkou hranici mezi vtipem a nevkusem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blog Info | středa 27.1.2016 15:09 | karma článku: 24,33 | přečteno: 4674x