McDonald´s Cup na blogu iDNES.cz

Už miliontý malý fotbalista bude letos hnát míč na bránu soupeře v největším školním fotbalovém turnaji v Česku i v Evropě s názvem McDonald´s Cup. Blog iDNES.cz bude u toho a jeho prostřednictvím i čtenáři a účastníci turnaje. Celou sezonu 2010/2011 budete moci ve speciál blogu McDonald´s Cup sledovat turnajové dění i příspěvky organizátorů a účastníků.

Stejně jako turnaj, i blog vyvrcholí v květnu příštího roku, kdy vítězný tým převezme trofej z rukou světové brankářské hvězdy Petra Čecha, která je letošním patronem turnaje. Stane se tak v Teplicících po finálovém boji na Slavnosti fotbalu. Více o turnaji samém se dočtěte zde.

Na blogu budete moci sledovat výsledky zápasů, rozhovory s účastníky, fotky a videa ze zápasů, ale především: sami se můžete podílet na jeho obsahu! Pochopitelně, především ti z vás, kteří se turnaje účastníte přímo - malí fotbalisté, učitelé, trenéři, rodiče. Ale možná i vy, ač nejste v turnaji zapojeni takto napřímo, budete mít zajímavý postřeh, názor, který by podle vás měl zaznít veřejně. Možná turnaj nehrajete, "jen" rádi píšete a připravíte reportáž z některého utkání - pošlete nám ji! A je jedno, kolik vám je let - školák, tatínek nebo dědeček. Stranou samozřejmě nemusejí zůstat ani dívky a ženy. Zajímavá může být i vzpomínka na vaše dětská fotbalová léta nebo budete mít chuť napsat fejeton nebo poslat video či fotky, které se McDonald´s Cupu týkají.

Jak na to?

Je to jednoduché. V pravém (šedém) sloupci na této stránce klikněte na řádek Napište nám. Otevře se vám formulář, do kterého můžete vložit vše potřebné. O zveřejnění článků budou rozhodovat zvláštní administrátoři pověření správou blogu McDonald´s Cupu. Podrobnosti o posílání příspěvků si přečtěte v tomto článku.

Jak jste si asi už všimli, na navigační liště Blogu iDNES.cz přibylo podobně jako při psaní čtenářského Blogového románu s Michalem Vieweghem speciální tlačítko: McDonald´s Cup, protože iDNES.cz je mediálním partnerem této akce.

Ať už jste tedy "pouhými" čtenáři, či aktivními nebo pasívními účastníky fotbalového turnaje, jehož patronem byl v loňském roce Vladimír "Štístko" Šmicer, čtěte, pište, foťte, točte. A posílejte. A hlavně: Radujte se z úžasné hry jménem fotbal!

*

PS Možná na navigační liště postrádáte tlačítko "Média". Nezmizelo, jen jsme ho museli přesunout do roletky pod tlačítkem "Další", protože lišta nabízí jen omezený prostor. Po skončení turnaje tlačítko McDonald´s Cup zase zmizí a rubrika Média se zase objeví na hlavní části lišty.

-Blog iDNES.cz-

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blog Info | pondělí 5.9.2011 16:59 | karma článku: 15,23 | přečteno: 3073x