Letní fotomatiné – vyhrajte fotoobraz v hodnotě 1500 Kč

Milí obdivovatelé fotografií a fotografové blogu iDNES.cz, jsme rádi, že se akce fotomatiné, která vzešla z vašich řad, setkává s takovým ohlasem a že se mezi vámi našlo tolik nadějných fotografů, kteří se jej pravidelně účastní. Ve spolupráci s autorkou tohoto úspěšného blogerského projektu Alexandrou Synac jsme pro vás připravili letní soutěž o vytištěnou a zarámovanou fotografii v hodnotě 1500 Kč.

Cenu do soutěže věnuje fotoserver Pictorama.cz blogera iDNES Radka Mikuláše, kde již nyní fotografie publikuje i řada blogerů iDNES.cz.
Pravidla letní fotosoutěže jsou jednoduchá:
Každý bloger iDnes.cz, který se zúčastní a zveřejní fotografie v rámci fotomatiné v červnu, červenci, srpnu a září, má šanci na výhru.
Porota ve složení - Alexandra Synac, Michal Josephy, Radek Mikuláš a Marián Béreš - vybere v každém kole vždy tři fotografie, které podle jejich názoru nejlépe uchopily dané téma. Ty budou následně zveřejněny na serveru Pictorama.cz, v kategorii blog.idnes.cz.
Jeden autor může být v každém kole zastoupen vždy pouze jednou vítěznou fotografií.
Celkem 12 fotografií (3 z každého kola) se utká ve velkém finále na konci září.
Absolutní vítěz pak získá jednu vlastní vytištěnou fotografii v rámu o velikosti 60x80 cm v hodnotě 1500 Kč, kterou mu slavnostně předáme v redakci.
Blog vítěze bude také trvale oceněn tlačítkem „Vítěz Fotomatiné“.
Členové poroty se soutěže neúčastní. Ale vlastní fotografie v rámci fotomatiné jen tak pro radost samozřejmě zveřejnit mohou.

Téma již soutěžního červnového fotomatiné je "Červnové Červenání". Časy zveřejnění  fotografií jsou 13.6. od 7 do 10 hodin ráno.

Přejeme vám hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše fotografie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blogeři iDNES.cz na pictoramě:

Marián Béreš

Lenka Faltejsková

Alexandra Synac

Tomáš Vocelka

Alice Wollmannová

Radek Mikuláš

 

 

 

 

 

 

Autor: Blog Info | středa 6.6.2012 12:13 | karma článku: 11,23 | přečteno: 1531x