Foto

Tak nejprve gratulace vítězům Také poděkování těm, kteří podpořili mou osobu A na závěr - já si své bramborové medaile vážím, byly v dějinách okamžiky, kdy brambora byla cennější než zlato, stříbro či bronz. Jen doufám, že my je nezažijeme

Foto

Je slušnost blahopřát vítězům, už proto, že šlo o "hlas lidu". Nemohu si ale v této slavnostní chvíli odpustit lehce kritickou poznámku. Slušností by také bylo, kdyby v nadpise byli zmínění všichni tři vítězové, tedy nejen pánové Šiša a Vlk, ale také paní Šichtařová. Opomenout tímto způsobem dámu je dalším důkazem dvojího metru administrace: prostě to není fér. Pokud je snad problém v tom, že se p. Šichtařová začala politicky angažovat, pak se to mělo vyřešit před anketou; ona sama vstoupila ke Svobodným dle jejich webu už loni v listopadu.

Foto

Pane Stejskale, máte pravdu. Také mě to překvapilo, chtěla bych znát důvod. Paní Šichtařová přece získala 603 hlasů - nevím proč bale opomenuta.

Foto

PRO P. BANGU---Omlouvám se, ale tvrzení, že nadpis má omezený počet znaků je sice pravda, ale také výmluva. Těch znaků je 90. Kdybyste se tomu přizpůsobili a měli zájem umístit do nadpisu všechny tři vítěze, řešení by se jistě našlo. Například: "Výsledky hlasování: Blogerkou roku je M. Šichtařová, blogerem J. Šiša, vypravěčem D. Vlk". Bez uvozovek samozřejmě. Tato varianta si vezme 88 znaků. A protože nemám co ztratit, mohu dodat: takto to vypadá, že z nás děláte hlupáky, kteří si nedokážou spočítat, že řešení, pakliže by byla dobrá vůle a zájem, existuje. Jsem dalek toho vytvářet nějaké konspirační teorie, to dělat nehodlám a ani to neumím. Jde mi jen o to, že vůči vítězce ankety to prostě nebylo fér a vůbec nejde o to, kdo tou vítězkou je.---Jinak Vaše rekce níže byla pro mě další poučnou lekcí. Zase o něco lépe ledacos chápu. Upřímně: to vám nepřišlo na mysl, že by neuvedení blogerky roku v nadpise mohlo být některými členy komunity právem vnímáno nelibě? Anebo platí ono Werichovo "to je blbý, to se bude líbit"?

KK

Podle mého už ani to Šiša a David Vlk není v pořádku. Ten Jaromír by se tam taky s přehledem vešel

PC

Můj příspěvek, v němž zmiňuji, jak tragické je, že se diskuse místy zvrhla do vskutku velmi nechutných invektiv některých blogerů do svých tradičně neoblíbených kolegů, byl administrací "demokraticky" smazán i s četnými (a rovněž slušnými) reakcemi na něj. Proč, když jsem jej napsal slušně, nikoho konkrétního jsem záměrně nejmenoval a navíc jsem hned v začátku gratuloval všem oceněným?

To a ještě hloupé vymlouvání se, proč "nešlo" do nadpisu umístit jméno absolutní vítězky soutěže p. Šichtařovou, mluví za všechno.

P.S. Ještě jeden dotaz pro administraci k nadpisu: Proč v něm není uvedeno celé jméno pana Jaromíra Šiši, když jméno p. Vlka je úplné?

Foto

Posielam pozdrav zo Slovenska všetkým blogerom i čitatateľom. Nech sa deje, čo sa deje, TVORENIE nám do života prináša najväčšiu radosť. Či už doma, v práci, v manželstve... kdekoľvek. Hlavne si zachovajme tvorivého ducha a vzájomný rešpekt.

KL

Blahopřeji všem vítězům. Myslím, že je jejich úspěch zasloužený a těší mne, že většině z nich jsem dala svůj hlas i já.

A děkuji za hlasy, které mne letos posunuly na sedmé místo. Vzhledem k nepřehlédnutelné obsahové proměně blogu vnímám už samotnou účast ve finále jako cennější, než když jsem bývala "na bedně" nebo kousek pod ní

Foto

JEŠTĚ PRO P. BANGU---Vytknuto před závorku: opět se potvrdilo, že administrace tahá vždy za delší konec provazu ve vztahu k blogerům a diskutujícím. Když je vám předložen důkaz, že by se p. Šichtařová do nadpisu vešla, vytáhnete tajný trumf, o kterém většina z nás nemůže vědět a jste z toho venku. To ovšem nic nemění na tom, že stávající nadpis zde na blogu je z profesionálního hlediska neúplný. Uvedu to na příkladu sportu, o němž hodně píšu (ne tady). Budeme mít na MS v plavání tři vítěze ve třech disciplínách. Dva plavci získají ve své kategorii zlato, plavkyně také vybojuje zlato a navíc vytvoří nový národní rekord. Napsat do titulku, že ČR má dvě zlaté v mužích a nezmínit v něm onu plavkyni je podle mého soudu novinářská chyba.---Rozhodně jsem neměl v úmyslu Vás osobně "učit psát nadpisy", to by mě nenapadlo ani ve snu.---Podle mého mínění, a to už se vyjadřuji k Vaší poslední větě v minulém diskusním příspěvku (4. 6. 2024/7:01), nejde o žádné "vášně", nýbrž o věcnou diskusi nad konkrétním nadpisem, který je nejen podle mého názoru z hlediska férovosti sdělení profesionálně chybný. Nehledě k tomu, že byla "upozaděna" dáma na úkor dvou gentlemanů. (Asi jsem ze staré školy, pane Bango.)

Foto

Och, úžasné, jak někdo, kdo není schopen pochopit, že krást se nemá, chce vyučovat o profesionalitě v žurnalistice :))

Foto

No totok...děkuji zdvořile za všechny hlasy dohromady. Zvolání sláva vítězům, čest poraženým neplatí, pač všichni jsou vítězi, protože sebe a ostatní baví psaním a focením. Teď si před vyhlášením uděláme místečko v bříšku.

Foto

Jaromíre hlasem do blogera roku jsem přispěl a jsem rád, íčko je v dobrých rukou... ale vyhlášení mám během praktickejch závěreček, asi rautu moc nedám :D

Foto

Jupííí! Tak to je milé překvapení. Děkuji všem, kdo jste mě podpořili, protože jsem díky Vám doputovala na druhé místo Blogerky roku. A to čtvrté ve Vypravěči o jediný bodík za bronzem, to je roztomilé.

Chtěla bych všem finalistům pogratulovat a medailisty i líbám na čelo.

DV

D18a70v38i66d 72V76l92k

3. 6. 2024 17:19

Zdeni já Ti gratuluji, měla jsi můj hlas.

Foto

Gratuluji všem vítězům a děkuji za 102 hlasů mně svěřených 🙂

Foto

A já moc děkuju za hlas méně, je to správně, protože Zuzka je větší. Ale připomínka, že jsem jistota tohoto blogu, je pro mě po dvanácti letech něco jako Oskar

  • Počet článků 765
  • Celková karma 16,15
  • Průměrná čtenost 7448x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.