Foto

Bylo to prostě bezva po všech stránkách a za reportáž

Foto

Jako vždycky to byl parádní večírek, díky za něj Samé příjemné osůbky, na tom ,,našem,, blogu Všem přeji krásné léto a ať se ve zdraví sejdeme zase za rok

Foto

Posielam pozdravy zo Slovenska všetkým blogerom i adminom a ďakujem za pozdrav. Mala som už nachystanú slivovicu i oškrarkové pagáče, ale nemohla som ísť z rodinných dôvodov. Bolo mi to ľúto, ale táto videoreportáž mi to trochu vynahradila.

DV

D12a87v57i65d 26V31l83k

17. 6. 2024 13:07

Bylo moc hezké vidět barda blogu Idnes Vladimíra jak si přebírá cenu redakce a vidět ,že ho to trochu i dojalo. Jeho kreslené vtipy jsou super a umí tnout do živého.

Foto

Děkuji za krásné setkání, které bylo našimi adminy skvěle zorganizované. Děkuji všem kolegyním a kolegům za báječnou pohodu, za humor, za smích, za vyprávění, vůbec se mi nechtělo domů. Jediné co mě mrzí, že jsem se nedočkala hrábnutí do strun a zpěvu, ale vlak byl nekompromisní, nepočkal by na mě. Nevadí, zpívala jsem si cestou na metro.

Foto

Jak kotě si příst a víčka mít zavřená únavou... Zpívám si to dosud a nemohu se toho zbavit

MV

No krásný jste to měli. Člen oblíbeného ... gangu 3V dorazit nemohl, páč to práce nedovolila.

Foto

Vypadá to moc pěkně, dík za obrazovou a slovní reportáž. Moc gratuluji všem. Ceny jsou v dobrých rukou.

IB

Děkuji také za skvělý večírek s milými lidmi a za prima reportáž.

  • Počet článků 765
  • Celková karma 14,71
  • Průměrná čtenost 7449x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.