Blogery roku 2012 jsou Solanová, Matějka a Faltejsková

František Matějka ani letos nepřepustil první místo nikomu ze svých soupeřů a po boku Tiny Solanové (Blogerka roku) a Lenky Faltejskové (Objev roku) ovládl díky čtenářskému hlasování stupně vítězů letošního ročníku ankety. 

František Matějka obsadil první místo v kategorii Bloger roku potřetí za sebou (loni se stal i Diskutérem roku), Tina Solanová (na fotce vlevo) se na stupně vítězů probojovala poprvé, a hned na příčku nejvyšší, Lenka Faltejsková (na fotce vpravo) z podstaty věci (Objev roku) stejně tak.

Druhé příčky obsadili: v kategorii Bloger roku Vladimír T.Gottwald (předloni uspěl v kategorii Básník blogu), v kategorii Blogerka roku Markéta Šichtařová (loni první místo v téže kategorii) a v kategorii Objev roku Dušan Makovský. Bronz čtenáři iDNES.cz přisoudili Ladislavu Větvičkovi (matador ankety, umísťuje se na stupních vítězů pravidelně, stejně jako Ivan Lendl ve Wimbledonu však zatím na vítězství nedosáhl) a Petru Machovi (Objev roku), v kategorii Blogerka roku bronzovou příčku obsadily hned dvě dámy: Lenka Faltejsková a Anna Grosmanová.

Všem blahopřejeme! 

Vítěze jsme vyhlásili už potřetí za sebou v pizzerii Il Nostro na pražském Smíchově. Jaké to bylo, se můžete podívat v článku Blogeři se zase srazili a bylo jim spolu zase dobře.

Pátý ročník ankety Bloger roku se konal na přelomu ledna a února. Nejprve v nominační části vybrali čtenáři třicítku finalistů, ti pak usilovali o hlasy čtenářů ve finálovém klání ve třech kategoriích. 

 

                                  Celkové výsledky ankety Bloger roku 2012

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blog Info | pondělí 25.2.2013 12:31 | karma článku: 25,23 | přečteno: 10500x