2 volňásky na koncert na ruskou "Edith Piaf"

Zítra v pražském Kongresovém sále vystoupí ruská zpěvačka gruzínského původu Tamara Gverdtsiteli, kterou často označují za ruskou "Edith Piaf". Její soprán si mohli poslechnout diváci v koncertních sálech po celém světě - od Carnegie Hall až po pařížskou Olympii. Chcete se koncertu zúčastnit? Napište nám.

Tamara absolvovala obor klavír, skladba a zpěv na Tbiliské konzervatoři. Několik let žila ve Francii, což se odráží i v jejím reportoáru. Kromě šansonů ve francoužštině zpívá v dalších 7 jazycích, včetně staré hebrejštiny.

Tamara nikdy nezapomíná na svůj gruzínský původ a na svých koncertech zpívá i gruzínské lidové písně. Její program Hudba bez hranic, který Praze přestaví zítra od 19,00 v Kongresovém sále, nebude výjimkou. Kromě toho diváci budou mít šanci slyšet písně ve staré hebrejštině, ruštině, angličtině, pšanělštině či písně z dílny Edith Piaf.

Blog iDNES.cz má k dispozici dva lístky. Koncertu se tedy můžete zúčastnit i vy, pokud napíšete jako první na email: blog@idnes.cz. Do předmětu dejte Tamara.

A ti, co nevyhrají, na koncert také mohou. Lístků je dost a lze je zakoupit v síti Ticketpro nebo zítra před koncertem.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Blog Info | čtvrtek 18.10.2007 17:23 | karma článku: 15,42 | přečteno: 2116x