Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dampfer

7. 4. 2011 16:18
A tak asi

jde o další stupínek k inflaci vzdělanosti,, inteligence se nedá našprtat a dobrodružné testy s výběrem odpovědí udělá tak ze 60% úplně každý, a kdo má štěstí v Hušákově Sazce, tak bude s vyznamenáním, ani nebude muset číst zadání.

0 0
možnosti
VK

eso-v-rukavu-rymr

23. 4. 2011 13:25
Re: A tak asi

Inflace vzdelanosti? Myslel jste asi devalvace vzdelanosti. :-) (inflace znamena neco jineho, nez jste chtel rici, a to, ze je v ekonomii svazana se znehododnocenim meny, je az druhotna zalezitost)

0 0
možnosti
JP

Ginny

7. 4. 2011 15:45
Mluvíte mi z duše

Mluvíte mi z duše, taky se nové maturity upřímně děsím a nevidím absolutně žádný přínos pro studenty, jenom spousty ztraceného času při různých školeních. V Cermatu zjevně neví pravá ruka, co dělá levá, podmínky se pořád mění a nedávno se studenti například dozvěděli, že výsledek nepovinných zkoušek bude uveden na jejich vysvědčení. Výsledkem je, že se všem udělá před nepovinnou zkouškou nevolno, protože nic jiného už teď dělat nemohou, pokud nechtějí riskovat, že si zkazí maturitní vysvědčení.

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

7. 4. 2011 16:45
Re: Mluvíte mi z duše

Škola je může z vážných důvodů omluvit a oni tuto nepovinnou část nemusí psát. Uvedení v omyl při přihlášení se ke zkoušce je vážný důvod. Některé školy tento krok chystají.

0 0
možnosti
K

kaliro

6. 4. 2011 19:46
Zajímavé

Zajímavé je, že většina studentů šla k volbám volit strany, které měly jednoznačně v programu státní maturitu:-)

Kolem státních maturit je hodně otazníků, hodně lidí se nažralo penězi, sám jsem zvědavý, zda-li z toho něco bude, nebo pouze a jen šlo o to udávit se peněziR^

0 0
možnosti
P

prying

7. 4. 2011 13:50
Re: Zajímavé

Podle mě to s volbami nesouvisí. Jestli se nemýlím, tak st.maturity rozjela Buzková (levice), pracoval na nich Liška (opět levice) a dokončuje je Dobeš (snad pravice).:-P

0 0
možnosti
SN

kuča

6. 4. 2011 19:18
Pěkně napsáno......

:-) Já také státním maturitám nefandím, ale pro CERMAT v čele s Pavlíkem je to zlatý důl, viděl jsem min. školství v televizi jak je pro to zapálený, (možná, že z té miliardy také něco kápne).

Byly maturity klasické, také jsem ji ve stresu absolvoval a myslím si, že jsme byli rozhodně pilnější žáci, než dnešní počítačová generace. Ale svět se vyvíjí.

Moc se těším na výsledky ! ;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 1897x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy