Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J38a11n15a 61M91a65j48o10v16á

10. 8. 2016 17:16

Ano, děti potřebují hranice. Naprostý souhlas.

Jen tak s nimi mohou pracovat, mohou si je posunout a snížit či zvýšit laťky. Ale to nastavení (a tím pádem schopnost uchopit vlastní život) je pak může provázet tak, jak budou potřebovat.

0 0
možnosti
Foto

Děti, a mladí, často nevědí, že každá stran má svůj rub a líc, že neexistuje jen svoboda, ale i povinnost, že slušnost a ohleduplnost má ve společnosti své místo, a že co je pohodlné, nebývá to správné... Někdo jim to ale musí říct, vštípit do hlav... :-( Je to povinností především nejen rodičů, ale i školy... I my jsme byli jako děti zlobiví, ale všechno mělo své meze. "Stromek se má ohýbat zamlada" - to přísloví má trvalou platnost, ať se to komu líbí, či nelíbí... Pocházím z venkova, a tenkrát stačilo, když někdo na mne např. požaloval, že jsem nepozdravila nějakou "tetičku"- a byl mazec. A škola měla autoritu, s poznámkou se z nás doma nikdo nechlubil, dostal by ještě přidáno... A dnes si to bohužel někteří rodiče, namísto s dítkem, utíkají vyřídit s učitelkou(lem)... :-/Rv

0 0
možnosti
MH

Je bezva, jak každý kritizuje "ty druhé" a jeho děti jsou určitě jiné. Lidi kdybyste každý svoje děti vychovali jak se má, byly by všechny děti vychované, ony by zase správně vychovaly děti ... Takže když pláčeme na nevychované děti a jejich děti, můžeme si za to sami. Nebo to jsou snad ufoni, co se zde náhle vyskytli ?

0 0
možnosti
PJ

1000x karma!

vejprask by zasluhovali nejen ti 3 haranti, co nám dennodenně dupou a řvou nad hlavama, ale hlavně jejich bezohledný arogantní rodičové, co je nechaj ten bordel dělat!

3 1
možnosti
DK

Samozřejmě, protože s rodiči nevyjdete ani po dobrém ani po zlém. Bohužel panelák je na nervy...já měla pod sebou dvě řvoucí mimina (inu, říkáte si, že některá pláčou..od rána do večera). Po malování jsem upozorňovala rodiče, že možná ve 21. 00 mi přijede zeť navrtat 4 díry na garnýže...čili práce na 30 minut. To jste měl vidět ten jejich údiv, nesouhlas...Zeť přijel až druhý den v normální dobu....takže já jsem to řvaní slyšela, ráno, odpoledne, večer, v noci a to bylo normální a bez upozornění...;-€

0 0
možnosti
MD

Dobry clanek o dobrem pohledu na vec.

5 0
možnosti
OP

Naprostý souhlas R^. Jen dodám, že ta nevýchova sem připutovala ze západu, oni si ji ti naši mladí sami nevytvořili :-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 372
  • Celková karma 19,15
  • Průměrná čtenost 1907x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda.