Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Moje "kulatá" kamarádka zašla v Poděbradech do XXlady obchodu, na svatbu jí nabídli sukni nad kolena a halenku s obrovskou mašlí na břichu.;-D Hledala nějaké "princes" ušité šaty vhodné k věku, ale bohužel. Skončila u švadleny.:-P

0 0
možnosti
Foto

J82a29n25a 82M27a78j24o70v13á

18. 5. 2016 20:20

Když se blíží takhle divoká akce, jako je svatba (nacvičeno vloni), naložíme se do aut, vyrazíme do Polska a tam je všechno ve všech velikostech. Vloni jsme se zvládli (5 ženských všech typů postav) a 2 dvoumetroví chlapi obléci, obout a ještě dovybrat kabelky. Za dopoledne bylo vyřešeno.

No a pak se vzali :-)

2 0
možnosti
Foto

Trauma při hledání správného společenského oděvu vhodného k mému věku a postavě dobře znám. Vy máte alespoň tu výhodu, že jste štíhlá. To mne prodavačky rovnou odkazují do sekce ́nadměrné velikosti ́ a to mám ́pouze ́ 44! Česká žena si nakonec vždy nějak poradí (vždyť obě pamatujeme doby, kdy v běžných obchodech byla bída s nouzí) - někdo umí něco spíchnout, někdo oběhne kamarádky nebo v nejhorším případně lepší výběrové secondhandy se zbožím z Anglie či Itálie. Přeji hodně štěstí při hledání. :-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Kdysi stačilo zakoupit časopisy, obkreslit modely, střihy a hotovo.

Předpokládám, že nejste z Prahy, doporučil bych Vám jeden skutečně velmi decentní plně český butik na Maninách, kde si umějí vážit ženskosti.

Takto musím souhlasit s paní Trojanovou: nechte si šaty ušít. R^ Doufám, že nám sem pak dáte foto Vaší róby ze svatby Vašeho syna.

0 0
možnosti
MT

Jestli můžu poradit, nechte si šaty ušít.

Nebo hledejte na webech typu fler, kde prodávají své domorobo výrobky mj. šikovné švadlenky, ať už amatérské, polo či úplně profesionální, povětšinou za velice slušné ceny a nebojí se individuálního přístupu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 372
  • Celková karma 19,15
  • Průměrná čtenost 1907x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda.