Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bilyhavran

12. 3. 2009 9:58
To předtím byl jen povzdech - teď k věci

Jistě nejsou všichni učitelé stejní, jako níže zmiňovaná paní učitelka. Mimochodem, zrovna tato paní učitelka byla jednou z nejaktivnějších "bojovnic" za zvýšení platů učitelům (je zajímavé že učitelé, jejichž práce si velmi vážím, mezi tyhle "bojovníky" nepatřili).

Verbeží jsou podle mě ale všichni, kteří při svých demonstracích berou rukojmí. Učitelé, kteří jako rukojmí používají žáky a rodiče, železničáři, kteří jako rukojmí používají cestující, a tak dále a tak dále. Osobně schvaluji demonstrace učitelů i všech ostatních kdo mají pocit, že by měli za svoje zájmy demonstrovat. Jistěže po učitelích nikdo nechce, aby demonstrovali v době své dovolené. Nechť ale demonstrují v době svého takzvaného "studijního volna". Beztoho naprostá většina učitelů toto "studijní volno" využívá k něčemu úplně jinému než ke studiu. Jen aby nedošlo k mýlce - nekritizuji všechny učitele, kritizuji školské odbory a ty z učitelů, kteří používání dětí a rodičů jako rukojmí, jakkoli podporují.

0 0
možnosti
B

bilyhavran

12. 3. 2009 9:34
Nejsou všichni stejní ....

Milá paní autorko,

jak byste nazvala učitelku s aprobací zeměpis/tělocvik, která na víceletém gymnáziu své žáky uči např. že Alpy jsou v Africe, že hlavním městem USA je New York, nebo která na písemnou práci zadá studentům otázku: "Napište vše co víte o severočeském kraji" - a po slušném dotazu žáků že nerozumí otázce reaguje stylem "Mlčte a pište" - a ve finále nasází půlce třídy pětky (druhá půlka v rámci spravedlivého rozdělení na skupinu A a B dostala Jihočeský kraj a tudíž jedničky, dvojky, trojky atd. podle zásluh)???

0 0
možnosti
JI

INDRJA

12. 3. 2009 17:42
Re: Nejsou všichni stejní ....

V každém povolání jsou lidé na svém místě a neschopní - jen někde je na ně víc vidět, např. ve zdravotnictví a ve školství. Co vám na to odpovědět???

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

11. 3. 2009 20:14
verbeží

jsou všichni, co se živí ze zrekvírovaných peněz a dotací, ať už jde o zemědělce, učitele nebo zdracvotníky. Pokud někoho potřebuju, pak mu zaplatím o co si řekne, pokud na to budu mít. Jsme si rovni. Pokud ale někdo chce být placen státem, a ten stát má peníze na jeho plat zrekvírovat, patří mezi verbež.

0 0
možnosti
FP

forhend

11. 3. 2009 21:52
Re: verbeží

??8-o

0 0
možnosti
FP

forhend

11. 3. 2009 18:51
Však jsme též kvůli toho cinkali

klíčema před 20 lety, ne? Vy jste čekala něco jiného???8-o:-P

0 0
možnosti
P

pěnice

11. 3. 2009 18:45
Není mým zvykem

 někoho titulovat,ale verbež byl právě ten volající.A ještě měl potřebu to vykřikovat do rádia.

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 13,97
  • Průměrná čtenost 1897x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy