Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gehenna

31. 7. 2011 15:54
Ach jo

Možná by bylo lepší testovat po školce rodiče, jestli vůbec mají na dítě ve škole... nebo testovat durchumdurch všechny, třeba co dva roky, od novorozenců po lidi v komatu.

Je docela frustrující, když člověk dítě něco učí, úmyslně ho nedává do školky (rozuměj hlídárny) a je následně ještě zdrojem opovržení, protože dítě "nesocializuje"... možná dělám chybu, že děti nehodlám posílat do veskrze nekonkurenčního a reklamami prolezlého kolektivu, možná se s ním nebude umět vyrovnat, ale třeba bude něco umět... jenže to se dneska nenosí:( A ten úpadek hodnot není bohužel testy měřitelný.

0 0
možnosti
PH

petrph

31. 7. 2011 15:19
Jedna věc je něco otestovat

druhá, co s tím pak dělat. Například, ´my už dneska víme díky státním maturitám,že 30% těch co šlo na střední školy tam vlastně chodilo ty 4 roky zbytečně a nenaučili se tam to co bylo třeba.Doporučení ministerstva školství? Do budoucna mají jít na učňák kde se státní maturita nedělá, takže se to "nepozná"...

Takže když se udělají srovnávací testy na základních školách a zjistí se že cirka 30% žáků neovládá bezpečně ani učivo z 5.třídy, tak co...???

1 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 1897x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy