Diskuse

Příteli

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Podle mého mínění se nejedná o hrubost. Zatím jsem se ale definitivně nerozhodl, zda se jedná o výplňový zvuk, který má zajistit dostatek času procesoru , když ho předbíhá periferie a on potřebuje alespoň chvilku na to, aby si uvědomil, co chce vlastně říci, nebo o objevné použití určitého a neurčitého členu v řeči. Uvedu příklad, slovo "renault" je používáno jako člen určitý, kdežto "struma" jako neurčitý. Např baník "struma" je v obdobném významu jako "a queen" čili povolání, kdežto Baník "renault" je určitý fotbalový klub, ekvivalent ang. "The Queen" což je, v současnosti, Bětka toho jména druhá.

0 0
možnosti
Foto

"Říkej mu kamaráde" případně "Každej nemůže bejt tvůj brácha" říkala matikářka na základce. Měli jsme z toho akorát srandu. Na ty vykleštěné býky měla radar.;-D

2 0
možnosti
Foto

R^ta vulgarita mezi lidmi opravdu narůstá neuvěřitelným tempem -souhlasím s vámi a moc se mi libí jak jste to mezi těmi kluky vyřešilaR^

2 0
možnosti
JM

Tož, Indrjo, pěkně jsi to napsala...:-) Mně trvalo trochu déle, než jsem pochopil nadávku "Ty renaulte!!!"

3 0
možnosti
PL

P12e64t40r 94L50a64n89g10e14r

26. 11. 2018 15:44

To se povedlo. Karma. Ovšem, buď jsem si zvykl nebo Ostrava vyměkla. Už zdaleka mi nepřijde tak vulgární jako kdysi.

3 0
možnosti
Foto

Asi jste si zvykl. Ale možná také že havířů a hutníků ubývá a stávají se z nich noční vrátní a vážení podnikatelé. No a představte si že příjdete do banky pro úvěr a řeknete "mega číčo" (upraveno pro potřeby administrace)

1 0
možnosti
Foto

První můj dnešní blog přečtený po probuzení a mám z něj velice dobrou náladu. Děkuji...přítelkyně, abych byl jazykově správný. Přeji hezký den.

0 1
možnosti
JP

Pane Burian, když jste blok četl, asi jste byl ještě hodně rozespalý, jinak byste tu "Přítelkyni" určitě nepoužil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 372
  • Celková karma 18,94
  • Průměrná čtenost 1907x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda.