Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

siandsi

27. 10. 2010 1:37
o čem je skutečně příspěvek

Autorka zde píše, že nebezpečné devianty společnosti zavřít až zčernají. Ti co mohou pracovat, makat, makat, makat. Ano, chtělo by to nějakou práci ve vězení. Jenže pořád se jen říká že by chtělo,bylo potřeba, ale nic se neděje a vězni si válí šunky.

0 0
možnosti
TT

tolan

10. 7. 2009 15:26
Autorko, schází vám konkrétní zážitek se zločinci.

Až Vás nějaký grázl bude opakovaně napadat a pokud Vám nezpůsobí skutečně těžký úraz s následky, vždy to bude pouze přestupek, který se odkládá. Gauner je 20ti letý bezdomovec, vyhození rodiči z domova, bez zaměstnání, bez dokladů, všem i policii známý. Páchá "pouze" desítky přestupků (do 5ti tisíc korun). Může jich mít sto a nic se neděje. Až konečně jeho konání označí jako trestný čin, Vy byste pro něho chtěla veřejné práce. Výsměch, k nim ho nikdo nedonutí. Čeho by se bál? Hlavně když má na fet z krádeží. Může to být i Váš žák a budete se ho bát večer potkat, zfetovaného. Takže veřejné práce..........?:??

0 0
možnosti
S

sonic

10. 7. 2009 15:07
..

abychom měli skutečně efektivní právní systém, to byste chtěla trochu moc, ne? :)

samozřejmě, když jde zločinec sedět, tak to je oběti h***o platné. nejlepší by bylo, kdyby právo vymáhalo v prvé řadě finanční odškodnění a pouze v případě společenské nebezpečnosti (znásilnění, přepadení apod.) by se šel trest !!odpracovat!! do vězení. ve vězení by si to neodpracoval tak rychle jako na svobodě, protože by musel v první řadě hradit náklady na pobyt, ale aspoň by měl čas přemýšlet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 1897x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy