Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

PeTaX

12. 12. 2011 11:45
Ovšemže

R^

0 0
možnosti
RK

semelik

11. 12. 2011 21:17
a v čem byl problém na tu poštu zavolat, napráskat že dodali

jenom oznámení, ale už ne balík a VYŽÁDAT si opakované doručení balíku tak, jak byl zaplacen. Věřte tomu, že podruhé už to funguje - a většinou i každá další zásilka už bývá doručena OK. Mám s tím zkušenost.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

12. 12. 2011 11:48
Re: a v čem byl problém na tu poštu zavolat, napráskat že dodali

Jenže už telefonujete "jaksi" na vlastní náklady. Autorka správně napsala: ačkoliv porto za doručení bylo zaplaceno, pošta nedoručila. Tedy porušila smluvní podmínky. Jenže Česká Pošta má výjimku ze zákona. Ona totiž není povinna doručit, i když za to dostala zaplaceno!!!

0 0
možnosti
PP

Peregrina

11. 12. 2011 21:02
nechte toho...

moje máma pracuje 25 let jako řadová pracovnice za přepážkou na poště v Praze.To, co si poslední dobou dovoluje tzv."Vedení" na ty obyčejné přepážkové pracovnice, to nemá obdoby.  Nejenže musí za měsíc splnlit jakousi "účtovou kvotu", kdy musí neustále lidem, kteří mají svých starostí dost, nabízet založení účtu, nechávají si nadávat, přičemž pokud nezaloží za měsíc alespon jeden účet, tak dostanou "vytýkací dopis", který je předstupněm k vyhazovu, musí i neustále snášet podobné plivance od lidí, jako jste vy, na blogu a různých dalších zpravodajských serverech. Uvědomte si, že vy dštijete síru na celou poštu. CHápu Vás, že jste naštvaná na rozvoz balíků, který Vaší mamince ač byla doma balík nedoručil, opravdu tohle zná snad 99 procent lidí...prostě nezastižen - uloženo a je jim fuk, jestli byl nebo nebyl někdo doma, prostě si osobo dojdi na poštu sama....

0 0
možnosti
PP

Peregrina

11. 12. 2011 21:07
Re: nechte toho...

pokračuji -- to taky moc dobře znám sama, jsem doma, vidím poštovní auto, ani nezazvoní, jen hodí do schránky oznámení a chápu vaše rozhořčení. Ale zase neházetje do jednoho pytle všechny zaměstnance pošty. Od mámy vím, že jsou všechny v naprostém a příšerném presu. Nesmí si pomalu ani dojít na záchod, nehledě na neustálé kontroly, které vy před okýnkem nevidíte a té pracovncici stojí za zády baba z inspekce a kouká se jí pod prsty, aby zase mohla další pracovnici, která má pět let do důchodu vyhodit. Nervy a zase jen nervy, máma chodí domů vydeptaná a to dala poště vlastně celý život, od dvaceti let pracuje v Praze na poště. Taky jí lidé nadávají, že zdražuje, jako by za to ona mohla. Jednou byla i napadena a nesčetněkrát nazvána krávou. Přitom se opravdu snaží. Ale lidé jsou čím dál agresivnější. Prosím, nenapadejte slovem "pošta" šmahem celou poštu. Ty ženské za přepážkou opravdu nemohou za to, že se zdražuje, že listovní doručování stojí za houby.

0 0
možnosti