Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Kdybyste autorko byla rebel, tak jste nechodila za totality aspoň k nepovinným volbám.

0 0
možnosti
VH

Tak urcite to myslite dobre, o tom nemsm pochyb, ale divate se moc na televizi. Ona se zadna apokalypsa nekona, covid19 mozna neni rymecka, ale rozhodne nic vic ani min nez nakazlivejsi chripka s vaznejsim prubehem. Diky covid histerii zemrelo za mesic podstatne vice lifi nrz na ssmotny covid. Jen na rakovinu zemre rocne 30 tisic lidi, to je mezi 80 a 90 denne, na chripku cca 1000-1500 vetsinou v zimnich mesicich, to je 300 az 400 lidi mesicne, chapete to? Upnout se na problem ktery neexistuje neni dobre. Hodze se do klidu, odstrihnete televizi, prectete si radsi nejakou peknou knizku a zajdete si do prirody. ;-)

0 1
možnosti
MA

Jak legrační ten váš blog je.

Cituji Vás: Vždycky jsem byla rebel a proti hloupým rozhodnutím jsem se bouřila.

Zdroj: https://indrova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749881.

Oni dnes někteří mladí rebelující, kteří nenosí roušky, (jako Vy rebelující v mládí), považují nošení roušek za hloupé rozhodnutí, když je v sousedních státech nemusí nosit. Ale Vy přeci máte „zalogovanou jednu keš Norimberka“, tak at nerebelují a ty roušky nosí, přece Vy se toho chcete dožít. :-)

2 3
možnosti
FZ

Každý den v tomhle pra- státě zemře 80 lidí na rakovinu....a žádný nouzový stav se nikdy nekonal a nikoho to už nepřekvapuje.1500 lidí zemře ročně na chřipku ,teď za tři měsíce zemřelo 170 lidí s koronavirem (a komplikace s ním spojeným při dalších chorobách) což je samozřejmě smutné, ale ten nepoměr.. .ten chaos a panika ,to pro Bureše už budeme do smrti přežívat s hadrem na hubě ve svých bytech?Ten virus prostě už nikdy nezmizí a bude tu s námi pořád ,prostě si na něj musíme zvyknout a někdo na něj občas zemře, tak jako na chřipku,bohužel.Čím dříve se vrátí život do normálního stavu, tím lépe.

4 1
možnosti
Foto

Karma. To není od nich svvoboda, ale egoismus, pohodlí a bezohlednost vůči druhým. . Díky.

6 0
možnosti
Foto

Největším ohrožením civilizace je podporování násilných opatřeních. Všichni kdo tleskají násilí, by se měli stydět.

0 1
možnosti
JH

Naprosto přesně popsáno, ale každý to nedokáže vstřebat:-)

3 0
možnosti
Foto

Karma, presne napsano.

1 0
možnosti
JV

Naprostý souhlas. Bezrouškatí "rebelové" jsou v pohodě, ale klidně mohou být vironosiči a nevědět o tom. U nás občas zahlédnu nějaké sportující, roušky mívají pohotovostně kolem krku a při potkání jiného si je vždy nasadí; asi jsme my "vidláci" ohleduplnější.:-)

1 3
možnosti
Foto

Chápu, že jste vystrašená, ale nechápu, proč bych já osobně měl být chráněný na něčí úkor. To abych se nenakazil je přece prioritně moje věc, tak proč bych měl chtít, aby jiní trpěli, jen aby se eliminovala část možností jak bych se mohl nakazit.

Tahle totalita je tak vrytá do šedé kůry mozkové, že lidé, místo aby hledali dobrovolné a mírumilovné prostředky v boji s nebezpečím, snaží se uzurpovat druhým svobodu, protože si myslí, že omezením druhých lidí, zvýší šanci na své bezpečí. Jenže omezení dobrovolné spolupráce nakonec zapříčiní opak toho co původně zamýšleli. Je mi líto všech, kdo takto uvažují, protože obhajují tisícileté otroctví lidí.

2 4
možnosti
  • Počet článků 372
  • Celková karma 18,94
  • Průměrná čtenost 1907x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda.