Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HAH

haslbauer A.H. Ohřeplavec

15. 4. 2012 16:10
Varování:

Vážená paní učitelko, opovažte se číst mé články! Mohlo by Vám to ublížit. Z politických důvodů mám vlastně jen šest tříd a dva roky odborného učiliště. Můj děd psal, jeho synové, a já, jeho vnuk se také snažím. Je to jedna z mých zábav i když jsem vysloužilý autoopravář. Hodně jsem četl už v dětství, a to dobrovolně a rád. A pozor, paradoxně jako Němec, píši dokonce česky. To je myslím odvaha. Zdraví již docela opelichaný starší kocour Horst A. H. - Norimberk 15. 04. 12. EU

0 0
možnosti
JI

INDRJA

15. 4. 2012 17:52
Re: Varování:

Vážený pane, poněkud vás nechápu. Já si takových, jako jste vy naopak vážím. Pokud jste četl, tak víte, že jsem psala o svých spolužácích, kteří studovat nesměli - asi jsem mále vypíchla, že jich byla škoda. Naopak si nevážím oněch "studovaných" - tedy s titulem, ale hloupých. A zastávám se "lidí s nižším vzděláním" - nepovažuji za ostudu, když někdo není studovaný, ale vyniká ve svém oborz jinak. A klidně může být zároveň automechanik a "písmák", či houslový virtuoz.

Viele Grüsse nach Deutschland.;-)

0 0
možnosti
D

Diagnostik

15. 4. 2012 15:23
Mate pravdu.

Jeste pred revoluci byla cestina zatcvu natlucena do hlav  na zakladni skole zpusobem, ze vetsina umela cesky na 100%. I ty vetne rozbory, ale to jeste ucitele ucili. Nyni je to samy pravnik z Plzne a pise stylem zacka druhe tridy pomocne skoly, pricemz tvrdi, ze je dyslektik. Hlava statu przni cestinu pri kazdem otevreni ust. A bude hur, pokud brzy nedojde k nejake te tradicni defenestraci.

0 0
možnosti
FK

ataknevim

15. 4. 2012 14:32
proč se tady či onde píše čárka

Ale hlavně, jak to napsat jinak a volněji či lépe, nověji, jak jinak něco vyjádřit, a co především, posmívejte se jak chcete,  suverénní znalost rozboru vede k úplně novým myšlenkám;  tedy co napsat nového, na co nového přijít - a to nejen v jazykové oblasti. Můžete hádat proč.

0 0
možnosti
  • Počet článků 375
  • Celková karma 15,36
  • Průměrná čtenost 1901x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy