Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

The Tchurbes

8. 7. 2011 2:37
POZOR NA MINUS NA UCTU !!!

Z nutnosti zřízený učet, u české pošty, využívám 5x do roka pouze v zime...mou chybou se učet v pulce léta dostal do minusu 15,- kč za vedeni učtu (nenechal jsem dostatečny zustatek)...s vypisem mi zaroven  v ten sami den přišlo upozorneni na zaporna čisla na mem uctu ...cena vyhotoveni upomínky 200,-kč ... !!!  zaplatil jsem,vložil jsem 1.000,-kč ... dalši měsic mi ve vypisu bylo zděleno ze mi ztrhavaji 400,-kč za upominky (ktere mi do dnes nepřišli)...suma sumarum..během jednoho měsice mi česká pošta ztrhla z učtu částku rovnajicíse ročnimu poplatku to jest 100% zisk !!!

Nemluvě o problemech ktere jsou nedilnou součásti platebnich karet české pošty,cenách za hovor do reklamačniho centra česke pošty (170,-kč za 5 minutove přepojovaní od nikud nikam) s výsledkem "zavolejte si v pondelí" a nemluvě o kvalitách některých poštovních zaměstnancu, jsem skalopevně přesvědčen ze v žádném případě nenechám svoje penize zpravovat takovouto finanční instituci....cenu zrušeni učtu doplnim přístě.

0 0
možnosti
DH

Denule

13. 5. 2011 18:06
máte někdo zkušenosti s doručením ze třetích zemí?

Já čekám na balíček skoro měsíc (odeslán 19.5.), a na vyhledávání zásilek mi to hlásí, že zásilka neexistuje. Je to normální?

DPH mi nevadí (tady v krámě ho platím taky a nikdo se mě neptá), ale ráda bych už zaplatila a měla zboží, vždyť už to je pomalu jak za socíku, když zahraniční příbuzní měli obavy něco poslat, aby to vůbec došlo...

0 0
možnosti
R

Rákšasí

12. 5. 2011 11:12
snad sedmdesátidekový....?

že by botičky, šatičky a tričko měly 7 deka, to se mi váže nezdá ;-)

0 0
možnosti
MJ

chudacek.blbecek

9. 5. 2011 14:20
Bez oznámení

Nám se zase v práci poměrně běžně stává, že nám balík nedoručí s tím, že adresát nebyl zastižen, přestože sekretariát funguje v pracovní době bez přerušení a oznámení o nedoručení zásilky nám nenechají (což ukazuje na to, že pošťák pro jistotu nepřišel vůbec). A nepomohly ani opakované stížnosti. :-(

0 0
možnosti
RB

TarasBulba

9. 5. 2011 10:26
Někdo má zkrátka pech

Já používám Poštu dost často, většinou Obchodní balík a zkušenosti mám lepší jak s dopravkama. Zatím nepamatuju, že by balík další den po odeslání nebyl doručen.

0 0
možnosti
F

farta

9. 5. 2011 10:00
Bydlíme

v Praze 10 Strašnice,přízemní byt a asi tři metry od našich dveří jsou schránky,chodí nám občas balíkové zásilky a vždy máme v té schránce vedle našich dveří toto oznámení-ZÁSILKA NEMOHLA BÝT DORUČENA ,DŮM BYL UZAMČEN. Na můj dotaz na poště jak tedy dostala doručovatelka to oznámení do uzamčeného domu mi bylo sděleno,že jsem nebyl doma! Vím,nemá to logiku ale takto mi skutečně bylo odpovězeno,a tak dále chodím na poštu stát frontu,toto oznámení bylo ve schránce i v době kdy byl dům otevřen,měnili vstupní dveře a opravovali schody!

0 0
možnosti
F

FotoGraf

9. 5. 2011 9:45
Me s.re celnice

Z Hongu Kongu je to v CR do 5 dnu, ale z vyclivaci celnice mi to jde domu i pres mesic, to je oc tu bezi, ja chci mit zbozi bez cla doma do tydne, mi zakaznici cekaji!!!

0 0
možnosti
NB

nafouknutá bublina

9. 5. 2011 8:22
Já mám zkušenosti opačné

Protože jsem invalidní, objednávám skoro všechno přes internet a nemám problém. Je pravda, že mi někdy pošta doveze autem obálku a pro těžký balík musím na poštu, ale nezjistila jsem si informace, jen tuším, že zásilka posílaná jako cenná je doručována vozidlem a zásilky doporučené jsou ukládány na poště. Ale v konečném důsledku jsem s ČP naprosto spokojená.

0 0
možnosti
IB

isabell

9. 5. 2011 10:09
Re: Já mám zkušenosti opačné

A to vám nevadí, že se vám doporučené zásilky nedoporučují? Že jako invalida si pro ně musíte sám/sama na poštu, když právě za doručení až domů jste si zaplatil/a?

Také se nemohu moc hýbat a proto už mám všechny možné poštovní fígle prokouknuté a vám mohu jen doporučit, abyste si, až vám opět doporučenou zásilku uloží na poště, nejen telefonicky stěžoval/a, ale také při tom rovnou řekl/a, že jste invalidní. U mne se to osvědčilo, "moje" doručovatelka už ví, že jsem více doma, než jiní a většinou zvoní.

PS: také máte nárok na ZNOVUDORUČENÍ a to zdarma, je to vepsáno i na těch oznámeních, stačí si jen zavolat ;-)

0 0
možnosti
JM

Jana11

9. 5. 2011 0:12
Praha 7 - Holešovice

Tak já mám zkušenost z několika pošt (jak jsem se různě stěhovala) - menší "vesnické" pošty - super přístup, žádný problém, doručovatelka vše doručí jen v poslední době se na poštu nedá dovolat telefonicky. Ale když to ještě šlo, sem-tam i podrželi doporučenou zásilku, abych ji vyzvedla.

Momentálně mám zkušenosti z Prahy v Holešovické tržnici. Je to o doručovatelích. Jednu dobu nám zásadně nechodily do schránky upozornění o zásilkách - až ty strojové, co se generují automaticky pár dní před tím, než se to posílá zpět. Že by pošta zvonila a pokoušela se dodat osobně - ani náhodou (čekala jsem doma jednou na doporučený dopis celý den, protože to bylo důležité pracovní). Stížnosti jsme podávali asi rok opakovaně.

Pak jsme chvíli měli každou chvíli jiného doručovatele - nyní to vypadá, že vše funguje skvěle a jak má (to se zvoněním neověřeno, poslední dop. dopis jsem bohužel nebyla doma). Ale pár měsíců zpět jsem se i bavila v kolik přesně chodí, abych mohla bývat doma.

0 0
možnosti
JA

pefben2

9. 5. 2011 8:30
Re: Praha 7 - Holešovice

Holešovice jsou asi nejhorší, co se dá zažít. Nic se nedoručuje (všechno oznamuje) i když je stále někdo doma. Pošta na blbém, místě, na kraji zástavby, daleko od MHD a s omezenou možností parkování. A strašné fronty. :-/

0 0
možnosti
JN

dogi2

8. 5. 2011 23:42
No, poslední

asi dva roky dosti často služeb České pošty využívám. Protože mám následně i zpětnou vazbu, protože s adresáty či odesilateli zásilek, většinou balíčků či balíků, komunikuji mailem, tak mohu říci, že za celou dobu se mi nestalo, že by se zásilka ztratila, někde se zdržovala či došla poškozena. A to využívám nejen pošty své, tzv. doručovací, ale i pošty další, nejen v Praze, ale také např. v Kladně a okolí. Nevím, možná jsou lidé, kteří mají problém vždy a se vším. Autorko, zkuste si koupit trpaslíka. Pokud vám vyroste, bude chyba u vás.

0 0
možnosti
DS

Potkanka

9. 5. 2011 12:18
Re: No, poslední

Tak to holt patříte mezi ty šťastné (ale mnoho jich asi nebude). Já zase s Českou Poštou mám zkušenosti víceméně jen ty nejhorší (ale ať jsem spravedlivá, PPL je na to občas i hůř). Balík z Anglie byl podle sledovačky do dvou dnů v Česku, leč trvalo další týden ho doručit. Když mi maminka před pár lety chtěla osladit studium v Brně mikulášskou nadílkou, naháněla jsem balík (šel z Jižních Čech) po celém Brně a dostala ho až před Vánoci, a to jsem si pro něj musela dojet přes celé město. Stížnosti nepomáhají - pošťáci nezvoní, nedávají oznámení o pokusu o doručení a na veškeré stížnosti pošta odpovídá stylem - doručovatel ale říká, že to tam dal .... Pro obyčejný balík musím na poštu, ale zásilku do vlastních rukou nám pošťák nechal několikrát u sousedů ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 13,71
  • Průměrná čtenost 1897x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy