Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Manuál pro srdce ze second handu

Existuje spousta návodů jak být sexy. Délka maxisukně, znamená maximálně pod zadek, svůdný make-up anebo vhodně zvolené prádlo, ve kterém starší i mladší prvohory vypadají dobře (to jako, že to jde i s jedničkami).

Seznam gelů a masážních strojků na boky a větší hýždě jsou snad v každém časopise a co, zmenšil se? Buďto se majitelky větších pozadí smíří s tím, že velká zadnice je zásobárna živin na horší časy, anebo se zavede kanylka a přebytečný tuk se vysaje.

I předepsaná padesátka je pro dnešní ženy spíše orientační, když se kůže vhodně natáhne. A proč by ne? Každá žena se chce líbit.

Být sexy znamená mít prsa do košíčku velikosti D, elastické tělo bez vrásek, vysoký podpatek ano, střední podpatek ne? To nevím. Být sexy je ukryto hluboko uvnitř a je to spíše o tom, jestli umíme ženskost v kterémkoliv věku a jakékoliv váhy zabalit do sebevědomí. Když se u nás bude mít jako v bavlnce, bude se prodávat sama. A muži budou nakupovat. Pak, že neradi!

Také oni mají spoustu návodů jak se obléct, zaujmout, ukázat se v co nejlepším světle a nabídnout nám ženám svoje kvality. Ležérní styl, značkové brýle, mužnost a sílu podtrhnout vhodně zvoleným parfémem. Diesel, Arginmax, Armani… Pronikavě, ale přitom nevtíravě, to zařídí kdo? Hugo Boss. 

Sečteno a podrženo toto je recept na univerzální omáčku pro ženy i muže dohromady, taková klasická „béžovka“.  A teď ji trochu zahustíme!

Jak se správně provádí, zrovna si nemohu vzpomenout na název, ale končí to na …ACE.  Je to nutnost dnešní doby a člověk by bez toho (podle mě) neměl vyjít z domu. Pomožte mi… Bývá k tomu návod i s obrázky a je možné absolvovat i patřičné školení. S praktickou ukázkou na závěr. Já volila to školení a teď se mi to machruje. Aspoň vím, jak na to a co se nosí. 

Bobr nebo naháč?

To neříkali! Ptala jsem se, jak se správně provádí resuscitace, žádná depilace. Umět obnovit základní životní funkce. Shodit nepatřičný porost z intimních míst je věc osobní volby, nepleťte si to! Ovšem člověk se zástavou srdce nebo dechu je bez vašich vědomostí kde? Bez šance. On nemá na výběr. Nestačí zavolat chlapíky v červených kombinézách ve žluté sanitce! S každou minutou do jejich příjezdu, klesá šance na přežití a každá minuta, kdy je mozek bez kyslíku, ho nenávratně poškozuje. - Čísla hovoří jasně!

Denně jsem já, vy, my všichni vystaveni tomuto možnému setkání, takže znáte resuscitační poměr mezi stlačením hrudníku a počtem vdechnutí u dospělého? Netvařte se, že se vás to netýká…

 Ženy, které mají partnera věkem spíše svého otce, hned se neurážejte, věděly byste ho? Číslo, kterého lze využít ku úspěchu? A výsledek 30 ku 2 má na svém kontě fotbalové utkání, že pánové? Pro mě za mne, zapamatujte si to, jak chcete. Ve fotbale o první příčce také rozhoduje vyšší počet vstřelených branek, takže klidně. Ovšem tady je ve hře vítězství nejdůležitější. Lidský život. Dopřejte postižené osobě hrát v prodloužení. 

U dětí je resuscitační poměr jiný. Už v porodnici ho učí maminky, protože odvrátit hrozící smrt neboli syndrom náhlého úmrtí kojence je do příjezdu rychlé jen v jejich rukou…

A jiný je zase poměr vdechů a stlačení hrudníku u dětí, které už dosáhnou na šlapátka a živí se mezi sebou jako dealeři počítačových her. Tam je případná pomoc na okolí. Nevím, zda by to u kamaráda sami zvládly, ale vím bezpečně, že všichni umí udělat z holuba netopýra. Z nosu ho přilepí na spodek lavice.

A jak jste na tom vy? Nemáte v tomto směru vůči sobě dluh? Já vím, že v dnešní době je moderní na dluh žít, ale umíte to? Jestli to člověk nakonec nezvládne, to je něco jiného. 

Tak, přestaňte jen sedět v koutě a čekat, až se něco stane, že vás tím vyzve k tanci! Mohlo by být už pozdě.

Vyhlašuji tímto dámskou a pánskou volenku pro naučení se poměrů kardiopulmonální resuscitace u dospělých, dětí a kojenců. Protože bez dluhů se přece žije mnohem lépe. Nebo je opravdu nejdůležitější umět správně zamaskovat kruhy pod očima a hlavní je být sexy?

 

 

Autor: Ina Boráňová | středa 4.5.2011 18:45 | karma článku: 11,91 | přečteno: 1728x
  • Další články autora

Ina Boráňová

Švanda dudlák

Máte-li jedno dítě, jste rodič, máte-li dvě děti, jste rozhodčí a máte-li děti tři, obzvláště s tak velkým věkovým rozdílem, jako je tomu u nás, stává se z vás kulturní referent.

15.2.2018 v 11:50 | Karma: 23,40 | Přečteno: 766x | Diskuse| Ona

Ina Boráňová

DalsDotazník, hříšná veš

Říká se, že nejlepším doplňkem ženy je pěkný muž, úsměv a zdravé sebevědomí. Což o to, kus pěkného chlapa bych doma měla, ale mějte zdravé sebevědomí, když vaším nejoblíbenějším deodorantem je Orthosan a Diffusil H Forte...

17.2.2017 v 11:47 | Karma: 18,95 | Přečteno: 681x | Diskuse| Ona

Ina Boráňová

Mámasútra aneb Milostný trojúhelník

Zatímco Kámasútra popisuje milostné pozice pro dva a radí jak si je co nejvíce užít, tak Mámasútra popisuje polohy pro tři (otec, matka a dítě) a doporučuje, jak se alespoň trochu vyspat.

12.10.2016 v 6:14 | Karma: 22,89 | Přečteno: 1428x | Diskuse| Ona

Ina Boráňová

Všude děti o dvou kůrkách

Všude děti o dvou kůrkách, jejich prcky o dvou půlkách, aneb co byste měla vědět dřív, než si je pořídíte...

9.2.2015 v 12:37 | Karma: 20,62 | Přečteno: 1335x | Diskuse| Ostatní

Ina Boráňová

Desatero batolecích přikázání

1. V jedno batole věřit budeš a začni se modlit,ať ti narostou ještě jedny ruce, ovšem jestli máš batolata dvě? Požádej Boha raději o chapadla.

11.12.2014 v 13:00 | Karma: 21,82 | Přečteno: 1129x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Vláda odvolala velvyslance v Rusku, řekl Lipavský. Inaugurace Putina bude bez Česka

5. května 2024  12:59,  aktualizováno  13:25

Vláda odvolala českého velvyslance v Rusku Vítězslava Pivoňku, řekl v neděli v diskusním pořadu...

Malostranský zápisník: Když nevíš, kudy kam, majzni soka Putinem!

5. května 2024

Premium Jak odvrátit pozornost od kočkopsího tandemu Vondra-Niedermayer? Kdo zase znásilnil českého...

Poslance SPD jsem zbil já, přiznal se 17letý mladík. Došlo k dalšímu ničení

5. května 2024  11:22,  aktualizováno  12:56

Drážďany v sobotu zaznamenaly další předvolební útok. Tentokrát šlo o stánek protiimigrační...

VIDEA TÝDNE: Nehoda ve Vysočanech, nahá umělkyně i útok mečem v Londýně

5. května 2024  12:55

V pražských Vysočanech sjel řidič Porsche ze silnice a srazil ženu s kočárkem. Žena utrpěla vážná...

  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1249x
Je mi 42 let a svůj letitý titul MSž (matka samoživitelka) jsem pyšně vyměnila za MSk (matkou na stará kolena). Pracuji jako asistentka ve státní sféře, ale moji chlapci vlastní soukromou firmu SETO (Se To udělá samo) a věřím, že ta nejmladší, ji po nich co nevidět převezme.

Seznam rubrik