Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Promiňte, a v které bance se mi ještě stalo, že mi neodešlo SIPO nebo že neznámý pachatel změnil disposice v internetovém bankovnictví? Nějak si nevzpomínám.

0 0
možnosti

je zcela zřejmé, že někdo z managementu mBank se v inkriminovaných dnech vloupal k Vám domů aby s Vašimi přístupovými údaji na Vašem počítači způsobil zmatek ve Vašem rodinném rozpočtu. Stojím zcela na Vaší straně R^

0 0
možnosti

To je pozoruhodná dedukce, jen nechápu z čeho vychází. Nemyslíte, že v době vyspělých (des)informačních technologií není zas takový problém v systému internetového bankovnictví vyrobit fiktivní stopu ukazující k počítači klienta? Však to taky trvalo 3 týdny, než banka odpověděla na reklamaci a nikdy nevysvětlila, kdo ten inkriminovaný příkaz k inkasu zrušil. Samozřejmě, že by se na takový podvůdek přišlo, kdyby se někdo znalý důkladně do toho systému podíval, ale to samozřejmě nikdo neudělal, vůbec už ne orgány bankovního dohledu.

0 0
možnosti
Foto

To je zajímavé, že všude máte nějaké problémy. A za 4 měsíce si ani jednou na výpisu nevšimnete, že SIPO neodešlo a na druhém výpisu, že nebylo provedeno pro překročení limitu.

Stát se může leccos, ale že vám se to děje v každé bance, to je opravdu zvláštní.

0 0
možnosti

Promiňte, a v které bance se mi ještě stalo, že mi neodešlo SIPO nebo že neznámý pachatel změnil disposice v internetovém bankovnictví? Nějak si nevzpomínám

0 0
možnosti

A73l40e72s 97H76r47y45c

23. 10. 2016 18:44

Já mám zkušennost podobnou. Asi před 15ti lety jsem zrušil účet u KB, ze kterého bylo nastaveno SIPO. SIPO nepřestalo chodit. Šel jsem tedy na poštu v mylné domněnce, že ho tam zruším. Bylo mi řečeno, že ho měla zrušit banka, když rušila účet, což je logické. Tak jsem šel do banky. SIPO chodí dál a dál:-))

0 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 530x
Jsem člověk pochybovačný, povoláním VŠ učitel a spoluzakladatel Quijotovy jízdy. Chci psát o tom, co mě trápí nebo jen štve a občas snad i o tom, co mě těší.

Seznam rubrik