Zavražděn Jim Pouillon

V pátek ráno byl během svého pravidelného pokojného protestu proti potratům zavražděn Jim Pouillon.

Odešel aktivista, který musel pro své protesty proti potratům snášet nejedny ústrky - Michigan je dost propotratový stát, takže Planned Parenthood si tam prosadil do zákonů a vyhlášek mnoho neopodstatněných omezení bránících protestům proti potratům a našel i dostatek policistů, kteří je hojně využívali.

Jim Pouillon tak strávil jeden den ve vazbě a zaplatil několik pokut. Na druhé straně několikrát byl osvobozen s tím, že policisté snažící se mu bránit v protestech překročili či zneužili své pravomoci. Samozřejmě jej potratáři při protestech uráželi a jednou se ho pokusilo přejet auto. Tentokrát do něj útočník vyprázdnil celý zásobník (policie jednoho podezřelého zadržela). Rád bych zde vyjádřil Jimovi dík a popřál mu šťastný pobyt v nebi mezi mučedníky, k nimž po právu patří, a vyjádřil soustrast jeho rodině, byť si to nejspíš nikdy nepřečte.

Smrt Jima Pouillona ale zároveň strhuje masku, když ukazuje, že Planned Parenthood a administrativa prezidenta Obamy jsou natolik propotratové, že se už ani nedokáží tvářit nadstranicky ani v případě vražd. Když byl zavražděn Dr. Tiller, provádějící ilegální potraty v pozdní fázi těhotenství, prezident Obama obratem vydal prohlášení slibující ochranu klinikám Planned Parenthood a jejích zaměstnancům, jeho administrativa bez váhání označila pro life aktivisty za (potenciálně?) teroristické organizace. Fakta, že vražda je v rozporu s hodnotami hnutí pro life, že pro life organizace ji odsoudily a že obviněný není členem žádné z pro life organizací, nikoho nezajímala.

Ale naproti tomu: když bylo vyhrožováno vůdcům pro life organizací smrtí, Obamovu administrativu to zanechalo zcela chladnou a propotratové organizace také. A teď, když byl zavražděn Jim Pouillon, mlčí rovněž. I ve zprávách hlavních médiích je vidět velký rozdíl, některé vůbec nereferovaly, některé zamlčely, že zavražděný byl pro life aktivista. Nikde se nediví mlčení potratářů ani na ně neupozorňují. Nu což, nikdo z nás přece nevěří, že svět je spravedlivý. My se spravedlnosti nakonec stejně dočkáme a potratáři rovněž.

Poznámka: článek vyšel i na mém signálním blogu.

Aktulizace: Podle úřadu státního návladního byl Pouillon zavražděn patrně právě pro svůj protest proti potratům, i když není jasné jak velkou roli hrál obsah jeho politického sdělení .

Dodatečná poznámka:Bylo mi vytknuto, že mi nepřísluší deklarovat, kdo je a kdo není v Nebi. To samozřejmě uznávám a rozhodně se nepokouším nahradit v tomto směru patřičné církevní autority, jde pouze o můj nezávazný odhad... 

Autor: Ignác Pospíšil | sobota 12.9.2009 7:53 | karma článku: 27,28 | přečteno: 4511x
  • Další články autora

Ignác Pospíšil

Pád papeže showmana?

28.8.2018 v 12:14 | Karma: 40,30

Ignác Pospíšil

Proč Alfie Evans musí zemřít

25.4.2018 v 21:32 | Karma: 30,80

Ignác Pospíšil

Lidovecké vystřízlivění

20.7.2017 v 7:10 | Karma: 25,30

Ignác Pospíšil

Lidovecká kouřová clona

25.10.2016 v 20:51 | Karma: 39,98