Klaus a sodomité: Média ve službách ďábla

Václav Klaus nikdy nebyl mým oblíbencem a od jeho zločinné amnestie je můj náhled na něho ještě horší, nicméně tentokrát udělal všem slušným a zdravě uvažujícím lidem obrovskou službu, když na svých stránkách vyvěsil jednu karikaturu.

Přínos této karikatury přitom není jen v tom, že je založena na zdravém rozumu a zdravém názoru. Ještě více nám poslouží její zveřejnění a následná reakce médií jako nádherný příklad a důkaz toho, jak naše média cíleně pracují na destrukci vkusu, morálky a zdravého rozumu ve společnosti.

“Klausova” karikatura není nijak nevkusná a dobře ilustruje jeden iracionální a nebezpečný rozměr úsilí o legalizi adopcí homosexuálními páry. Rozhodně se nedá říci, že nějak útočí na homosexuály nebo dokonce na děti. Přesto právě s těmito “argumenty” obratem vyrukovali sodomitští aktivisté a s nimi spřažení lidskoprávníci v čele s Džamilou Stehlíkovou a média ty jejich absurdní žvásty bez námitek papouškovala a doplňovala vlastními úšklebky a útoky. Aniž by druhé straně poskytla prostor k vlastnímu vyjádření.

Například stránky iDnes.cz o karikatuře informovaly v článku, který obsahuje vedle agresívních útoků sodomitů a jejich spojenců pouze zesměšňování Klausova postoje a útoky na něj a v závěru se mění v otevřenou podporu zákona povolujícího adopce homosexuálními páry, který je ve Sněmovně. Zastánci opačného názoru v článku nedostali absolutně žádný prostor – článek pouze velestručně ocitoval informaci, odkud daná karikatura pochází, ale ani písmenko vyjadřující se k jejímu obsahu.

Ovšem nejzajímavější je na celé věci, že Novinky přejaly bez dalších dotazů a poznámek prohlášení sodomitského aktivisty Zdeňka Slobody, že zjištění psychologů i sociologů ukázala, že děti dvou matek či dvou otců nemají s určením role svých rodičů problém. Pokud by tomu tak bylo (o čemž pochybuji), pak by každý normálně uvažující člověk musel uznat, že realita je mnohem horší, než karikatura naznačuje.

A co ostatní internetová média? Aktuality.cz zveřejnily totéž, stejně jako Týden.cz. Ani Parlamentní listy nebyly o nic lepší, i když na jejich omluvu lze alespoň uvést, že dnes opublikovaly reakci Ladislava Jakla, byť ji doplnily o protiklausovské výpady poslance Viktora Paggia. Jistě tak učinily jen s těmi nejlepšími úmysly, kvůli snaze o vyváženost. Čtenář, který nestraní sodomitům, se ovšem musí ptát, proč se o podobnou vyváženost nikdo nesnažil i u prvního článku…

Je to smutné, ale je to tak. Všechna velká internetová média intenzívně bojují na straně radikální kulturní levice, za účelem likvidace posledních zbytků hodnot a zdravého rozumu, které na tu zanechala křesťanská civilizace. Nejsou to nestranní informátoři ale ideoví válečníci, kteří již dávno nepokrytě bojují na straně nepřátel křesťanů a vůbec všech slušných lidí. Otázkou jen je, proč je ještě čteme a necháváme se jimi ovlivňovat…

Článek vyšel i na stránkách Duší a hvězd, kde o něm lze s autorem diskutovat. Ve zdejších diskusích autor nepůsobí.

Autor: Ignác Pospíšil | pátek 21.6.2013 9:42 | karma článku: 23,61 | přečteno: 1223x
  • Další články autora

Ignác Pospíšil

Pád papeže showmana?

28.8.2018 v 12:14 | Karma: 40,30

Ignác Pospíšil

Proč Alfie Evans musí zemřít

25.4.2018 v 21:32 | Karma: 30,80

Ignác Pospíšil

Lidovecké vystřízlivění

20.7.2017 v 7:10 | Karma: 25,30

Ignác Pospíšil

Lidovecká kouřová clona

25.10.2016 v 20:51 | Karma: 39,98