Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

10 rad jak… jak přežít 10 rad

Také se Vám stává, že přehlédnete titulky nových článků na některém z portálů, zavrtíte hlavou, usmějete se a řeknete si: Opravdu by mě zajímalo, který megakokot takové texty vymýšlí? Bohužel u většiny podobných článků se zdá, že hledat v podtextu ironii by byla marná snaha, protože jsou psány naprosto vážně.

Zdá se, že autorka textu podepsaná jako VD opravdu věří tomu, že „povahu ženy lze určit podle tvaru a velikosti poprsí“. Chápu, že není jednoduché odolat tvrzení univerzitních vědců: „Vědci z americké univerzity v Hustonu se však touto otázkou zabývali a po několikaměsíčním výzkumu (na základě vzorku 5 000 žen z celého USA ve věku 18 až 30 let, které nemají plastickou operaci svého poprsí) došli k závěru, že tu spojitost je a podle poprsí se dá odhadnout povaha ženy.

Smutné je, že právě tvar a velikost poprsí a bradavek, které by byly podobné mým proporcím, v textu chyběly. Dodnes proto marně tápu, jaká je vlastně moje povaha. Abych byla upřímná, nejvíc mě mrzelo, že jsem neobjevila podobný text na téma, jak předem poznat povahu mužů. Možná bych si ušetřila řadu seznamovacích katastrof, kdybych věděla, jak bezpečně poznat povahu muže např. podle tvaru a velikosti …. nejspíš nosu.

Vzhledem k tomu, že výživa je jedním z mých oborů, občas nahlédnu, co nového a důležitého vědci zase vyzkoumali. Zdá se, že trávící proces již byl zmapován velmi detailně. V minulém článku jsem se zabývala tím, co jíst, na internetu ale najdete i texty, které se zabývají závěrem celého trávícího procesu.

Dle rad odborníků (Otestujte svoji stolici) jsem tedy zachytila, zvážila a podrobila důkladné analýze…. A posléze zajásala: Plave!!! Jsem zdravá jako řípa. „Zdravá stolice má žlutohnědou až hnědočernou barvu (záleží na skladbě stravy), měkkou konzistenci a tvar válečku,“ vysvětluje nutriční specialistka Pavlína Zdeňková Kroužková. Zdravá stolice by také měla mít menší váhu než voda (tj. v míse plave) a neměla by ulpívat na stěnách záchodové mísy. Nutno přiznat, že plavala dlouho. Náš nový záchod se zřejmě řídí kvótami EU a při splachování šetří vodou.

(Pokud si nejste jisti, že postupujete správně, přečtěte si velmi poučný a přínosný text s názvem: „Jak si správně utřít zadek po stolici.“)

A nezapomeňte také zvážit, zda „Prdíte správně“. Není to sice otázka života či smrti, ale rozhodně nepodceňujte své pšouky! Potíže se zažíváním, nadýmáním a plynatostí postihnou totiž čas od času každého z nás. V Česku trápí špatné zažívání alarmujících 80 procent žen! Jak jste na tom vy? Jsou vaše prdy v pořádku?

No není to nádhera? Někdy si marně lámu hlavu tím, jak se naši předci dokázali obejít bez internetu. V současné době si totiž bez návodů na internetu člověk ani … neupšoukne. Věřím, že obzvlášť ženy podobně jako já surfují po internetu od časného rána. Bez textů s vysoce kvalitními radami bych nebyla připravená ani na aktuální roční období. Netušila bych, co dělat s podzimním ovocem či zeleninou, jak si užít sex na podzim (A co v zimě, na jaře a v létě?!), jak se podzimně obléct (5 nejzásadnějších módních trendů podzimu) nebo jaké si vybrat boty. Věděly jste, milé dámy, že letošní podzimní boty jsou bez podpatku? Ani já ne. Teď abych podpatky na svých podzimních botkách ulomila.

Nejvíc vrásek mi přivodil článek s názvem: Jak zabránit stárnutí ženského klína? Známe omlazující tipy! S hrůzou jsem zjistila, že nedodržuji tři klíčové věci a svůj rozkrok tedy utápím v průměrnosti a neatraktivitě a již od 20. roku mého věku chřadne! A nejen to! Dověděla jsem se, že si neumím ani správně umýt vlasy! Až do nedávna jsem si totiž na své vlasy dávala šampon v množství vlašského ořechu, zatímco jsem měla používat oříšek lískový! Nebylo by jednodušší napsat raději váhu potřebného množství šamponu? Příp. množství upřesnit podle množství a délky vlasů? Jsem totiž šťastnou majitelkou váhy malých hmotností, která zajisté dokáže zcela přesně zvážit i ten lískový oříšek.

Poradit potřebuje občas každý z nás. Ovšem v případě, že si vážně nevíme s nějakou situací rady, je zbytečné chodit na internet. Nedávno se na mě obrátil s prosbou o pomoc můj kamarád. Jako vedoucí oddělení byl pověřen, aby jedné z podřízených dam sdělil, že její pot páchne natolik, že není možné s ní pracovat v jedné místnosti. Navíc měl tuto záležitost zvládnout tak: a) aby situace byla zdárně vyřešena a kolegové opět začali chodit do práce, b) aby se dotyčná, jinak milá a pracovně zdatná dáma smrtelně neurazila. Tak, a teď „Babo raď!“ Na podobné otázky na internetu odpověď nenajdete. Nebo jste snad někdy četli článek na téma:  „10 rad, jak sdělit podřízené…“? Jinými slovy – s radami se na internetu roztrhl pytel. Ovšem najít mezi tou spoustou balastu opravdu přínosný a v praxi použitelný text je snaha srovnatelná s pověstnou jehlou v kupce sena.

Text s názvem Top 10 věcí, které dělat s nahým mužem se stal pro mne tou pověstnou poslední kapkou. Nebo snad existuje žena, která by nevěděla, co dělat s nahým mužem? Umím si rozhodně představit víc než 10 věcí, které bych s ním mohla dělat. Problém je pouze jediný, a tím je nepřítomnost nahého muže v mém bytě.

Pohár přetekl, moje trpělivost došla, a tak se nyní můžete těšit na skutečně praktický, použitelný a velmi cenný návod.

Takže, milí čtenáři: Už brzy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Helena Hvozdecká | neděle 2.11.2014 16:12 | karma článku: 13,22 | přečteno: 551x
  • Další články autora

Helena Hvozdecká

Jak (ne) přežít Valentýna

Zbývá ještě zabalit poslední dárek. Moje Avon Lady mi včera přinesla báječné slipy pro mého miláčka – jsou černé a uprostřed mají velké červené srdce. Prostě nádhera! Bude z nich určitě nadšený! A doufám, že je hned vyzkouší!

14.2.2016 v 11:39 | Karma: 19,56 | Přečteno: 1050x | Diskuse| Ostatní

Helena Hvozdecká

Kam jsi včera tak spěchala, Pusinko?

Stává se to i vám? Omylem odešlete esemesku někomu, komu nepatří? Anebo naopak dostanete esemesku od někoho omylem?

17.1.2016 v 16:19 | Karma: 18,32 | Přečteno: 672x | Diskuse| Ostatní

Helena Hvozdecká

Jak jsem (ne)zápálila adventní svíci

Předvánoční čas by měl být časem rozjímání a pohody, dočetla jsem se před časem v jednom článku na internetu. Člověk by prý měl trochu zpomalit a pokud možno se zastavit.

20.12.2015 v 17:08 | Karma: 14,43 | Přečteno: 760x | Diskuse| Ostatní

Helena Hvozdecká

Parkování na růžovo

K cestování po městě Brně využívám převážně MHD. Přesto mě možnosti parkování v centru Brna zajímají – v souvislosti s mými klienty, kteří často přijíždějí na domluvenou schůzku autem a – překvapivě – potřebujíněkde zaparkovat.

16.12.2015 v 18:38 | Karma: 16,13 | Přečteno: 540x | Diskuse| Ostatní

Helena Hvozdecká

A vy tady čekáte s čim, pani?

Panickou hrůzu z bílého pláště naštěstí nemám. Navíc jsem byla až donedávna celkem zdravý člověk, takže se mi úspěšně dařilo se lékařům vyhýbat. Hrůzu mám spíš z předpeklí, kterému se říká čekárna.

18.11.2015 v 16:15 | Karma: 22,91 | Přečteno: 1582x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Hamás souhlasil s návrhem na příměří. Může jít o lest, píší v Izraeli

6. května 2024  18:56,  aktualizováno  20:27

Palestinské hnutí Hamás v pondělí přijalo návrh dohody o příměří s Izraelem předložený Egyptem a...

Za další případ pohrdání vás můžu poslat do vězení, varoval soudce Trumpa

6. května 2024  20:17

Soudce v probíhajícím procesu s Donaldem Trumpem v pondělí rozhodl, že americký exprezident...

Ve hře o post ministra je nyní i Ženíšek. TOP 09 chce vybrat tento týden

6. května 2024  16:43,  aktualizováno  20:10

Při hledání kandidáta do vlády na post ministra pro vědu, výzkum a inovace začala TOP 09 skloňovat...

Zbraň jménem Duda. Pomoc Ukrajině vyjednal u Trumpa on, chlubí se Poláci

6. května 2024

Premium Polský prezident Andrzej Duda byl podle svých někdejších stranických kolegů z Práva a spravedlnosti...

Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene
Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene

S příjemnými hřejivými pocity ze slunečních paprsků k nám ale míří i nebezpečné UV záření. To na nás působí celoročně, a proto je důležité sebe i...

  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2025x
Brňačka s láskou k psanému slovu a šuplíková spisovatelka s potřebou sdělovat a sdílet. Žena, která si ráda vymýšlí příběhy a jen výjimečně (a krátkodobě) ztrácí svůj nadhled a smysl pro humor.

Moje literární pokusy jsou nově k nahlédnutí i zde: https://www.facebook.com/pages/Helena-Hvozdeck%C3%A1/288031364717330 A také zde:

www.helenahvozdecka.cz

Seznam rubrik