Paroubek vám bude chybět, holoto blogerská!

Nebývale silná byla vlna odporu vůči předsedovi sociálních demokratů Jiřímu „Jyrkovi“ Paroubkovi a přestože to zpočátku vypadalo jen na ono „psi štěkají a karavana jde dál“, přijatelný výsledek se dostavil. Paroubek skončil jako předseda, dál bude „jen“ poslancem. Jsem jenom zvědavý, jestli mu zůstane místo v první lavici a jestli se kolem něho budou rojit jeho bývalí věrní!

*****

Stálo by možná za to projít jen místní blog a spočítat články, kde se objevuje jeho jméno s výzvami aby skončil, případně vytáhnout z jednotlivých článků všechny jeho negativní vlastnosti ať už skutečné anebo mu připsané. Výčet by to byl patrně hodně dlouhý a Jyrka by z něho vyšel tak mizerně, že by od něho pes kůrku nevzal (pokud nějaký pes v dnešní době vůbec kůrky chleba pojídá).

Je to s ním skutečně tak zlé? Otázka je zdá se položena zbytečně a odpovídat na ni je taky zbytečné.
V každém případě zmizel v politické scény fenomén všeho negativního pohromadě, ale také celkem jednoduchý cíl každého, kdo si chtěl prvoplánově vylepšit svoji karmu. Stačilo totiž docela málo - Paroubka chvíli sledovat anebo jen poslouchat, vybrat pár „perel“, které marnotratně rozhazoval kolem sebe a byl materiál na blog s vysokou čteností, případně i karmou.

S tím je teď konec. Ne že nebude do čeho rejpat, o tom žádná, jen poněkud sofistikovanější fígle budeme muset hledat v té politice a tahat je na světlo boží.

Anebo ještě jedna možnost byla by k mání. Odsunout politiku tam kam patří čili stranou (stejně není v našich životech nejdůležitější) a věnovat se pozitivnějším stránkám života. Není jich myslím kolem nás zase až tak málo.

I když na druhou stranu – pocit, že člověk alespoň maličkým tlakem přispěl k tak značnému otřesu politické scény určitě není k zahození!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Huspek | pondělí 31.5.2010 11:20 | karma článku: 24,43 | přečteno: 1609x
  • Další články autora

Zdeněk Huspek

Vánoční přání

24.12.2017 v 18:35 | Karma: 12,32

Zdeněk Huspek

Nedělní výšlap na rozhlednu

11.12.2017 v 20:56 | Karma: 18,05

Zdeněk Huspek

Hřbitov na hranici

1.12.2017 v 18:14 | Karma: 21,53