Je vymalováno, přátelé!

Neočekávané se stalo skutkem! Politická mapa Česka je oranžová. Jaká význam má tohle sdělení?

Vidím to za 2 roky! (Jan Látka v roce 2006)Z. Huspek

V první řadě je zde obava, aby Jyrka nepraskl, jak se nadýmá (nikoli větry po požití buřtů s cibulí, ale neočekávaným úspěchem stoupenců oranžového karafiátu).

Následovat zřejmě bude spojení s rudou třešničkou, což dohromady dá zajímavé barevné – a hlavně politické – spektrum. Usnesení bohumínského sjezdu bude revokováno – Miloš se svými muži přišel pozdě.

 Posty v krajích obsadí nové tváře a budou se učit vládnout, aby posléze převzali vládu ve státě. Protože následovat bude povalení vlády, jak to Jyrka sliboval na jaře. Původně měl v úmyslu nechat zbývající čas (než se proces odvolání vlády od válu naplní, bude to chvíli trvat) vládnou vládu úřednickou a zachovat parlament v současném složení, protože v předčasných volbách by se někteří pašíci nemuseli dostat zpátky ke korytům, ale v opojení nad drtivým vítězstvím to spíš vypadá na předčasné volby. Stávající pašíci přizvou pár dalších, aby společně rozebrali, co se rozebrat dá. Rozuměj – napakovali se.

A dál? Navenek bude všechno jak má být. Jánošíci bohatým vezmou, sobě a chudým dají. Kdo nebude chtít pracovat, nemusí. Ten, kdo pracuje, ho zasponzoruje ze svých daní. A než se vrátí rozum, budeme opět kousek blíž Východu, případně Balkánu. Zkrátka - každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží!

Přátelé! Bydlím kousek od hranic s Německem. Byl jsem tam (nakoupit, protože některé potraviny jsou tam levnější, než tady) v pondělí. Hranice jsou volné, nikdo, ale vůbec nikdo je nehlídá!

PS. Výsledky voleb v naší vesničce najdeš na jejích webových stránkách !

Autor: Zdeněk Huspek | sobota 18.10.2008 18:19 | karma článku: 29,20 | přečteno: 3121x
  • Další články autora

Zdeněk Huspek

Vánoční přání

24.12.2017 v 18:35 | Karma: 12,32

Zdeněk Huspek

Nedělní výšlap na rozhlednu

11.12.2017 v 20:56 | Karma: 18,05

Zdeněk Huspek

Hřbitov na hranici

1.12.2017 v 18:14 | Karma: 21,53