Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

daviki

19. 10. 2008 7:26
vzhůru do Německa

Safra, proč v tom Německu ten strejda nezůstal? Mohl slintat někde v Mnichově nějaké moudra... všichni se na něho těší a ještě je tam levnější jídlo... tak alou , alou do země zaslíbené... :-) !

0 0
možnosti
PS

johnny.w

19. 10. 2008 0:21
Tecko

Ano, dnes jsem to jiz slysel: Zeleni jsou komunisti, ODA jsou komunisti, Ctyrkoalice jsou komunisti, David Rath je komunista, Vaclav Havel je (skoro) taky komunista...

JEN TAK DAL, KLUCI, jen tak dal!!! Kontrolni otazka, souzdruzi, ze ktere strany ze je ten Técko....????

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

18. 10. 2008 23:13
jaký má význam tohle

sdělení? Že bude velice zajímavé pozorovat, kde socani vezmou na své sliby peníze. Zdražení je z větší části dílem importované inflace, s tím ČSSD nic nenadělá. A zdanění "bohaých"? Kolik jich asi je? Kdo to je? Jaké daně a pojistná asi platí pan exkamarád Gross? Z čeho budˇou socani plnit sliby, až se odstěhují nebo omezí výrobu montovny automobilů? Odhaduju, že slavný "plán" západních na záchranu finančního sektoru nalitím bilionů Eur do bank povede jen k inflaci a zpomalení ekonomik. takže, oranžoví borci, do toho, předveďte se. va ši voliči  si už v duchu dávají do nosu někde na Havaji, léčí se zdarma na klinice Mayo a rodí jako o závod za milion kus! ;-D

0 0
možnosti
H

Hollyiq6000

18. 10. 2008 22:02
Bayern ist unser Nachbar

... říkáte, že žijete nedaleko hranic s Německem. Pak možná sledujete chování tamní pravice (CSU)... a zkuste ho porovnat s chováním ODS ... možná vám dojdou příčiny výsledků těchto voleb ....

0 0
možnosti
ZH

zdenda.h

18. 10. 2008 22:08
Re: Bayern ist unser Nachbar

No právě - nejdřív si nakapsovali modří ptáci. Vystřídali je karafiáti, ti měli do té doby prázdné kapsy.;-( Pomohli si taky, vystřídaly se garnitury a tak to půjde pořád dál... Porovnávat stranu s tradicí a věčnými začátečníky, to člověka přestane bavit. A přesto si myslím, že politická kultura (globálně) je u ODS na vyšší úrovni než u ČSSD...;-)

0 0
možnosti
S

Semper2

18. 10. 2008 21:17
4. odboj proti pupkáči ze IV.cenové skupiny.

Chtěl jsem napsat, že to nebude tak tragické, ale když jsem kliknul a viděl volební výsledky ve Vaší vsi, veškerý optimismus byl ten tam. V JČ neznám ves s takovými výsledky. Kam se poděli Vaši lidovci? To pater Kratochvíl nečet´ v kostele patýřský list ? Zaplat´ ´Bůh, že alespoň vedle na Strakonicku dostal lidovec Kalbáč 24% hlasů.

Do Bavor pojedu za pár tejdnů pro rakouské vánočky. Asi to tam omrknu, ale pro všechny případy mám vyhlídnutý útulek v Polsku.

P.S.Nevíte, jak dopadly volby v Mrákově ? I .rudýděs nám vokázal tetičku ve flámišce, ale jináč nic.

Intuice mi řiká, že ten příští rok bude hodně divoký. ..Na Šumavě byl silný III. odboj, inu bude i IV.

R^

0 0
možnosti
ZH

zdenda.h

18. 10. 2008 21:26
Re: 4. odboj proti pupkáči ze IV.cenové skupiny.

Já už myslel, že do klávesnice ťuknou už jenom karafiáti. Dík, o Mrákově nevím a jestli má někdo výsledky voleb na stránkách takovým fofrem jako my taky nevím.R^

0 0
možnosti
BH

BoboHml

18. 10. 2008 20:42
Urážet a zesměšňovat

to Vám jde,pak se nedivte.Rv

0 0
možnosti
ZH

zdenda.h

18. 10. 2008 19:32
Milý pane,

Jestli jsem po sobě dobře četl, nikoho v článku neurážím;-). A jak se bude situace vyvíjet je myslím - při sledování komentářů šéfů stran - jasné. Že vláda České[>-], podotýkám české strany soc. dem. je krokem zpátky je jasné každému, kdo má zbytek soudnostiR^.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

18. 10. 2008 19:24
Milý pane

Každý se necpe kaviárem za prachy daňových poplatníků jako Bendlové a jiná pakáž.

Přesně kvůli takovému arogantnímu přístupu jste dneska dostali na zadek. Rozumní lidé po takovéto porážce přemýšlí. Arogantní pitomci urážejí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.